reactietermijn vacature verstreken - Adviseur Milieu
Movares Nederland B.V.
Je functie

Je bent werkzaam binnen de groep Milieu en Natuurontwikkeling. Deze groep draagt zorg voor de afstemming van allerhande omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn op het project van onze opdrachtgever. Disciplines binnen deze groep zijn ondermeer; geluid, trillingen, bodem, GIS, ecologie, vergunningen, omgevingsmanagement en conditionering. Daarnaast worden er ontwerpbijdragen geleverd aan het project en vindt (proces)begeleiding tijdens de voorbereiding en de uitvoering plaats. De uitdagende en grootschalige projecten waar wij ons mee bezig houden zijn zeer divers van aard.

Je functie richt zich in eerste aanleg op bodem. Een aantal kerntaken van de functie is;

 • Opzetten en laten uitvoeren van milieukundige onderzoeken (bodem, grondwater), meestal binnen verschillende fasen van infrastructurele projecten;
 • Voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen;
 • Uitwerken van veldwerkgegevens en de laboratoriumanalyses; 
 • Adviseren op basis van de uitgewerkte resultaten: pragmatisch, creatief, zorgvuldig veelal in dienst van het (infrastructurele) project;
 • Beoordelen van werkplannen en producten van aannemers;
 • Aansturen van projecten;
 • Een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het vakgebied Milieu en daaraan verwante producten/diensten binnen Movares;

Wij bieden de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen binnen de diverse disciplines van onze groep. Meerdere collega’s kiezen op enig moment een verbreding van kennis en vaardigheden in de vorm van het conditioneren van projecten. Dit is het managen van verschillende omgevingsaspecten om een project af te stemmen op de omgeving. Deze taak kent heel duidelijk een integraal karakter en biedt een uitgelezen mogelijkheid om je horizon te verbreden in kennis en in vaardigheden.

Je profiel
De ambitieuze en ondernemende Adviseur Milieu die wij zoeken heeft een relevante HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld richting milieukunde of civiele techniek met tenminste 5 jaar ervaring binnen het vakgebied Milieu, bij voorkeur opgedaan bij een adviesbureau. Uiteraard heb je actuele kennis van relevante wet-en regelgeving. Bij voorkeur heb je affiniteit en/of ervaring met infrastructurele projecten en digitale gegevensverwerking zoals GIS. Je kunt organiseren (sturen op kwaliteit, planning, geld) en bent creatief en klantgericht. Ervaring op het gebied projectmanagement is een pre.
Ons aanbod
 • Goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Zeer gunstige pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot 4*9, vrijheid en zelfstandigheid; 
 • Goede bereikbaarheid.
De afdeling

De adviesgroep Milieu en Natuurontwikkeling is een onderdeel van de Divisie Infra van Movares en houdt zich bezig met geluid, GIS, luchtkwaliteit, Ecologie, vergunningen en bodemkwaliteit. De groep bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, veelal  HBO of WO opgeleid, die als adviseur werkzaam zijn. Belangrijke klanten voor de groep zijn Rijkswaterstaat, Prorail, civieltechnische aannemers, en de lagere overheden. Zo wordt er gewerkt aan de aanpassing van de A12 en de A50,de verbreding van de N33 in Drenthe, de Rijn-Gouwelijn en ontwikkeling van de OV terminal in Utrecht.

Informatie en sollicitatie
Meer informatie kun je opvragen bij Gert Wessels, Manager Milieu en Natuurontwikeling. Tel. 030 – 265 4633 / 06-10198173 of Afd. Recruitment, tel. 030 - 265 3880.


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 24 Feb 2010 door Movares Nederland B.V.


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl