reactietermijn vacature verstreken - Adviseur Energie Industrie
BECO GroepBECO Groep is een internationaal werkend adviesbureau op het vlak van duurzaamheid. Onder het motto ďWinst in duurzaamheidĒ zoeken wij samen met onze klanten (bedrijven en overheden) naar oplossingen die de synergie tussen mens, milieu en winstgevendheid versterken. Soms doen we dat door praktische ondersteuning of instrumenten te bieden, soms door met een frisse blik naar beleid te kijken, maar altijd gericht op resultaat. Het gaat ons om slim en verantwoordelijk ondernemen op een manier die bij de organisatie past: verder durven doordenken en bewust omgaan met mensen en middelen.

Vanwege het toenemende aantal projecten binnen ons cluster Klimaat & Energie zijn wij op zoek naar een Adviseur Energie Industrie met enige relevante werkervaring. Wat houdt deze functie in? Je voert projecten uit met het oog op (voornamelijk) energiebesparing en het gebruik van duurzame energie bij de industrie en eventueel ook in de gebouwde omgeving. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het opstellen van energie-efficiencyplannen voor bedrijven in diverse industriŽle sectoren, het doorlichten van industriŽle processen met het vizier op energieverbruik, het organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven over energiebesparende maatregelen, het leveren van een bijdrage aan de energiemonitoring en -analyse van bedrijven en het opstellen van CO2-voetafdrukken voor zowel bedrijven als overheden.

Bij BECO werk je in een uitdagende en maatschappelijk relevante functie met gedreven collegaís, zowel zelfstandig als in teamverband. De sfeer is informeel en je krijgt het vertrouwen en de mogelijkheden om volop invulling te geven aan je eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Het cluster Klimaat & Energie bestaat op dit moment uit acht adviseurs in Nederland en zes in BelgiŽ en is de laatste jaren gestaag groeiende.

Functieprofiel
Een goede kandidaat voor deze functie beschikt in ieder geval over inhoudelijke kennis op het gebied van energie(voorziening en -verbruik), bij voorkeur aangaande processen in de industriŽle omgeving. Daarnaast beschikt een adviseur over vaardigheden als analytisch en organisatorisch vermogen, assertiviteit, klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Verder gelden de volgende eisen en voorkeuren:


  • Technische opleiding op academisch niveau, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, IndustriŽle techniek, Energietechniek of Chemische Technologie.
  • In staat om zelfstandig processen te begeleiden en informatie over te dragen aan zowel technisch (operationeel) personeel als aan beleidsmedewerkers en medewerkers op directieniveau.
  • Bij voorkeur 3 - 6 jaar werkervaring in de industrie met onder andere aandacht voor energiebesparing.
  • In het bezit van een autorijbewijs en bereidheid tot reizen, ook naar het buitenland.
  • Goede Engelse schrijf- en spreekvaardigheid, kennis van andere talen is een prť.
  • Woonplaats bij voorkeur in de buurt van onze locaties in Nijmegen of Utrecht/Amsterdam (ons kantoor in Amsterdam gaat in 2010 verhuizen naar een locatie vlak bij station Utrecht).
GeÔnteresseerd?
E-mail je motivatie met je Curriculum Vitae naar Marjolein Vlieks†(vlieks@beco.nl).

Meer informatie?
Marjolein Vlieks (HRM) : 010 Ė 2985243
Steven Meun (senior adviseur) : 06 Ė 51103314
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 26 Feb 2010 door BECO Groep


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl