reactietermijn vacature verstreken - Hoofd Stafbureau Communicatie en Bestuursondersteuning
Planbureau voor de Leefomgeving
Sluitingsdatum:
15 maart 2010
Vacaturenr.:
-

Vanaf 1 februari 2010 is met de start van de nieuwe PBL organisatiestructuur, het nieuwe stafbureau Communicatie en Bestuursondersteuning ontstaan.


Het Stafbureau CBO zoekt voor 32 - 36 uur per week een:

Hoofd Stafbureau Communicatie en Bestuursondersteuning

De functie

Als hoofd geef je vorm aan het nieuwe stafbureau Communicatie en Bestuursondersteuning. Je vervult een antennefunctie voor het Planbureau door ontwikkelingen in beleidsdiscussies, de politiek, de media en de maatschappij te signaleren en op basis daarvan de directie te adviseren. Je vergroot de impact van de analyses van het Planbureau door de communicatie-expertise in te brengen in de besluitvorming van het Planbureau en door het beleid van de directie te vertalen naar de uitvoering van de interne en externe communicatie. Je treedt op als woordvoerder van de directeur van het Planbureau. Je zorgt ervoor dat het interne en externe overleg van het Planbureau geolied verloopt en het management optimale ondersteuning krijgt bij het besturen van de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor het realiseren van de bestuursondersteuningsproducten en diensten, en voor de bedrijfsvoeringsaspecten. Je levert een bijdrage aan de ambitie van het Planbureau om met zijn producten aan te sluiten bij de beleids- en politieke discussie in Den Haag en Brussel en een reputatie te verwerven als gezaghebbend instituut. Je werkt met heldere interne communicatie aan één gezamenlijke cultuur van het Planbureau. Als manager van het stafbureau en draag je zorg voor ca. 15 medewerkers.

Het profiel

Je hebt een academische opleiding. Je beschikt over uitgebreide actuele kennis en ruime ervaring op het terrein van de communicatie, bij voorkeur bij een overheidsorganisatie. Je hebt affiniteit met bestuursondersteuning. Door je leidinggevende ervaring ben je in staat een nieuwe organisatie op te bouwen en medewerkers te coachen. Je kunt een visie ontwikkelen op de communicatie en bestuursondersteuning van het Planbureau en die intern overtuigend uitdragen. Je bent een stevige adviseur en besluitvaardig manager. Je hebt een politieke antenne en je kent het bestuurlijke, publicitaire en maatschappelijke krachtenveld. Je bent geïnteresseerd in het wetenschap. Je bent een goede netwerker die in staat is op het brede werkterrein van het Planbureau contacten met de overheid, de media en maatschappelijke organisaties te onderhouden.

Ons aanbod

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het maximum salaris is BBRA schaal 15 zijnde € 6.594,13 op basis van een volledig dienstverband (36-urige werkweek) Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Schriftelijke sollicitaties kunt u, tot 15 maart 2010 richten aan mw. drs. A.C. van Lammeren, HRM Adviseur via anouk.vanlammeren@pbl.nl , Postbak 58, PBL Bilthoven.


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 02 Mar 2010 door Planbureau voor de Leefomgeving


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl