reactietermijn vacature verstreken - Medior- en senior-projectmanager/adviseur Water
AT Osborne B.V.Nederland staat voor een grote wateropgave door klimaatverandering en eisen vanuit duurzaamheid. We willen graag droge voeten houden, de transportroutes zeker stellen en meer ruimte geven voor de natuur. Dit leidt tot de noodzaak van ander beleid en concrete projecten. Het aansturen en begeleiden van deze complexe beleidsprocessen, de planvorming en realisatie vragen een grote inzet. De gezochte nieuwe collega heeft ruime ervaring om deze complexiteit hanteerbaar te maken en resultaten te boeken. Het zelfstandig genereren van opdrachten vanuit jouw netwerk vormt een stabiele basis om een kleine groep mensen in projecten te kunnen betrekken. Zoals projecten voor de ontwikkeling van het kust- en rivierengebied of projecten rondom natuurontwikkeling en ecologie. Eigen verantwoordelijk voor het proces en de inhoud van projecten is essentieel voor het welslagen. Ook de verantwoordelijkheid voor de eigen mensen en organisatie staat hoog in het vaandel.

Je adviseert opdrachtgevers over beleid, programma’s en projecten. Je bent hun vertrouwenspersoon. Je ontwikkelt met collega’s nieuwe producten en diensten. Daarmee draag je ook zorg voor de ontwikkeling van jouw jonge collega’s. Je werkt in teamverband samen met de technische, juridische of bestuurskundige adviseurs in ons bureau.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met circa 5 tot 10 jaar ervaring, werkzaam op academisch niveau. Je bent een leider die effectief kan schakelen tussen het vereiste niveau van project- en procesmanagement. Of je hebt deze ambitie (medior). Je kunt al naar gelang verbinden of doorpakken. Je hebt je sporen verdiend als een gezaghebbend sparringpartner op alle niveaus (operationeel en bestuurlijk), je bent een strategisch en integraal denker. Of je wilt hier naar toe groeien (medior). In je optreden ben je overtuigend en zelfverzekerd, met oog voor draagvlak. Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Je gaat flexibel, energiek, praktisch en oplossingsgericht te werk. Een sterke klantfocus is voorwaarde om aantoonbaar succesvol te kunnen zijn. Je hebt een goede antenne voor nieuwe marktontwikkelingen en de bijbehorende koopkrachtige vraag.

Je staat met beide benen in de samenleving en draagt bij aan de verdere professionalisering van het vakgebied.

De business unit Milieu & Omgeving wil een bijdrage leveren aan de leefomgeving van Nederland. Wij zijn een dynamische unit met talentvolle professionals. Mooie opdrachten in portefeuille: baggerwerken, natuurgebieden en advisering bij diverse waterkeringen, complexe bodemsaneringen, integratie met gebiedsontwikkeling, vastgoed en infrastructuur. Daarom zoeken wij mensen met ambitie en lef. Mensen die grenzen willen verleggen, maar ook een luisterend oor hebben. Met een intrinsieke belangstelling voor de maatschappelijke context waarin wij werken. Je weet wat je weet en vooral wat je niet weet. Je krijgt de ruimte en de begeleiding die hoort bij een voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Want ook jij kunt altijd groeien in je vakmanschap.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega? Neem dan contact op met ons of stuur je curriculum vitae via e-mail o.v.v. Medior- en senior-projectmanager/adviseur Water.

Marcel Hertogh Directeur Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Milieu T: 035 5434343 E: solliciteren@atosborne.nl


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 02 Mar 2010 door AT Osborne B.V.


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl