reactietermijn vacature verstreken - Hoofd Cluster Bedrijfseconomische Zaken
Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer Concernstaf zoekt een

Hoofd Cluster Bedrijfseconomische Zaken

Standplaats Driebergen 36 uur per week

Staatsbosbeheer beheert ruim 250.000 ha natuur in Nederland en werkt aan een groene leefomgeving voor mens, plant en dier. Natuurbeheer, herstel van gebieden, recreatie en ontwikkeling van nieuwe natuur zijn onze kernactiviteiten. Voor milieuvriendelijke houtproductie, natuurlijke waterbeheersing, groene zones rond steden en behoud van cultuurhistorie en landschap werken we met verschillende partijen samen. Staatsbosbeheer heeft 950 medewerkers en is gevestigd in Driebergen, Groningen, Deventer, Tilburg en Amsterdam.

Werkzaamheden

U bent verantwoordelijk voor het cluster Bedrijfseconomische Zaken. U stimuleert en geeft op inspirerende wijze leiding aan de medewerkers van de afdeling. U coördineert en draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van beleidsvoorstellen op bedrijfseconomisch gebied voor heel Staatsbosbeheer. U bent medeverantwoordelijk voor de integrale beleidsontwikkeling binnen de Concernstaf. U bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Concernstaf en Concern Control & Audit op het gebied van de interne budgettering en de Planning & Control-cyclus. U voert als Management Teamlid mede het beleid van de Concernstaf en het beheer van de u toevertrouwde beleidsvelden. Door het Landelijk Managementteam zijn doelen geformuleerd voor het verbeteren van de organisatie en samenwerking van en tussen de landelijke en regionale staf. U bent in deze ontwikkeling een van de leidende spelers. Als gevolg van deze verbeteracties kunnen de afbakeningen tussen landelijke en regionale afdelingen verschuiven.

Profiel

U heeft een academisch werk- en denkniveau in een bedrijfseconomische richting. U heeft meerdere jaren ervaring als leidinggevende, eveneens heeft u ervaring met complexe beleids- en veranderingsprocessen. U heeft gedegen kennis van financieel management en u bent in staat om zowel als opdrachtgever als dienstverlener te opereren richting de directie, afdeling Concern Control & Audit en de regio’s. U heeft ervaring met programmatisch en projectmatig werken. Een RA-opleiding is een pre. U bent een inspiratiebron voor zowel uw medewerkers als uw collega’s . U weet uw medewerkers te motiveren en door goed samenwerken goede resultaten te bereiken. U bent communicatief vaardig. U weet wat er in de organisatie speelt en kunt daar een gefundeerd oordeel over geven. Overtuigingskracht is ook een van uw sterke punten.

Wij bieden

Conform salarisschaal 13 van het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 (BBRA 1984), maximaal € 5.553,35 per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Meer weten en solliciteren?

Indien u vragen heeft over deze functie, kunt u contact opnemen met de heer ir. H.A. Boeschoten, directeur Concernstaf, M 06-20449828. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u zich wenden tot mevrouw J.C. van Ommeren, senior medewerker P&O, T 030-6926240. U kunt uw sollicitatiebrief en c.v. bij voorkeur per e-mail tot 8 maart 2010 richten aan Staatsbosbeheer, t.a.v. mevrouw J. Dassen, Princenhof Park 1, 3972 NG Driebergen, e-mail. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 03 Mar 2010 door Staatsbosbeheer


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl