reactietermijn vacature verstreken - Medewerker acceptatie
Grontmij Beheer Reststoffenprojecten (BRP)


Grontmij Beheer Reststoffenprojecten (BRP) is een onderdeel van het Grontmij-concern en exploiteert verschillende reststoffen projecten, waaronder bijvoorbeeld Afvalverwerking de Stainkoeln, Secundaire Bouwstoffen Unie , Vagroen en de Waterzuivering Milieuboulevard Groningen BV. Door de relatie met Grontmij kan BRP gemakkelijk beschikken over de veelzijdige expertise binnen de Grontmij-groep op het gebied van onder andere milieu, duurzame energie en afvalverwerking. Voor Afvalverwerking de Stainkoeln zijn wij op zoek naar een medewerker acceptatie.

Wat ga je doen?
In je rol van medewerker acceptatie houdt je je bezig met de acceptatie van afvalstoffen. Hierbij lees en interpreteer je analyserapporten en toetst deze op wet- en regelgeving. Tevens toets je aanbiedingen op de milieuvergunningen die op de verschillende inrichtingen aanwezig zijn. Daarbij hoort ook het op basis van de gemaakte beoordeling accepteren van de aanvraag voor één van de projecten/deelnemingen, het informeren van de deelnemingen over de te ontvangen levering afvalstoffen en het geven van adviezen in de behandeling van die stoffen, het opstellen en uitbrengen van offertes en het oplossen van eventuele complicaties die zich kunnen voordoen tijdens een opdracht in afstemming met de klant. Je wordt hierbij ondersteund en aangestuurd door het team van acceptanten. In deze functie is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen de werkzaamheden; het is een bureaufunctie met als hulpmiddelen de computer en telefoon.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau, bij voorkeur richting milieukunde of milieutechniek en je beschikt over meer dan 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van reinigings-en verwerkingsmethodes in de afvalbranche evenals saneringswerkzaamheden is een must. Kennis van chemische processen is een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig, daarnaast ben je communicatief vaardig, commercieel ingesteld, stressbestendig, flexibel en een echte teamspeler.

Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Werken bij Grontmij doe je in een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdelen hoog in het vaandel staat.
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 22 Mar 2010 door Grontmij


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl