reactietermijn vacature verstreken - Adviseur duurzaamheid
Deerns raadgevende ingenieurs bv


Deerns biedt haar adviseurs veel ruimte om onderzoek te doen naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van energievraagstukken. Dat heeft onder meer geresulteerd in de realisering van energiezuinige gebouwen met lagere exploitatiekosten, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, zonder dat deze besparende maatregelen ten koste zijn gegaan van het comfort voor de gebruikers. Sterker: door innovatief én praktisch te opereren kunnen, in de visie van Deerns, energiebesparing en comfortverbétering hand in hand gaan.

Functieprofiel

De adviseur duurzaamheid ondersteunt opdrachtgevers en interne klanten in het ontwikkelen van duurzame energie concepten in de gebouwde omgeving (zowel gebouwen als te ontwikkelen gebieden). Voor het gehele werkveld van onze organisatie, zoals ziekenhuizen, luchthavens, datacenters, kantoren, laboratoria, cleanrooms, scholen en musea) bied je in de initiatieffase van een project duurzame oplossingen op het gebied van energie in de vorm van innovatief advies. Overleg met de andere partijen in het bouwproces, zoals de architect en constructeur, vormt hierin een essentieel onderdeel.


In deze omgeving ben je enerzijds verantwoordelijk voor je eigen projecten; anderzijds ondersteun je met jouw kennis en ervaring de projecten van andere organisatieonderdelen van Deerns.

Wie zoeken we?

Je hebt een universitaire technische opleiding in bijv. energie, sustainability / duurzaamheid of installatietechnologie en ruime relevante werkervaring. Je hebt een contactennetwerk en ervaring opgebouwd bij groepen van onze opdrachtgevers. Je hebt getoond die relaties te willen en kunnen overtuigen van jouw – en straks onze – kwaliteiten. Je beschikt over uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden, bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken. Je bent in staat een project tot een goed einde te brengen en hebt er plezier in je kennis en ervaring te delen met je collega's.

Wat zetten we daar tegenover?

Deerns raadgevende ingenieurs bv is het grootste onafhankelijke ingenieursbureau in Nederland op het gebied van installatietechniek, energie en bouwfysica. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai, Spanje en de Verenigde Staten is Deerns een toonaangevende internationale speler. Door deze nationale én internationale focus groeit het aantal adviesopdrachten. In deze werkomgeving krijgt jouw passie voor duurzaamheid ruim baan!

De arbeidsvoorwaarden, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zijn vanzelfsprekend goed. Ook bieden we een goede balans tussen werk en prive.

Interesse?

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Bert Nagtegaal, manager Expertisegroepen Onderzoek, Bouwfysica en Energie, tel. 088-3740344 of met Linda Wijmer, afdeling P&O, telefoon 088-3740512.


Download deze vacature als pdf.

Solliciteer op deze vacature
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 23 Mar 2010 door Deerns


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl