reactietermijn vacature verstreken - Adviseur duurzame energie en klimaatbeleid
Ecoselect


Vacaturenummer: 10-02.23


Voor een groot adviesbureau zoeken wij een Adviseur duurzame energie en klimaatbeleid


Functieprofiel

  • De adviseur duurzame energie en klimaatbeleid is medeverantwoordelijk voor het gezicht in de markt en samen met collega’s acquireer je nieuwe projecten op het gebied van duurzame energie en klimaat bij overheden die je uiteindelijk ook tot uitvoer brengt.

  • Je bent in staat om een plek te verwerven bij de overheid (rijk, provincie en gemeente) en gezien te worden als een volwaardige partner om vraagstukken op het vlak van duurzame energie en klimaat te bespreken en te concretiseren. Je kennis over en je netwerk bij overheden zijn daarbij van essentieel belang.

  • Complexe klantvragen weet je te ontrafelen en te vertalen naar relevante projectvoorstellen. Centraal daarbij staan bijvoorbeeld emissiehandel, klimaatcompensatie, duurzame energie en/of duurzaam inkopen. Dat vraagt om conceptueel denken enerzijds en een gedegen inhoudelijke ervaring anderzijds. Door met collega’s te sparren deel je kennis en onderzoek je alle mogelijke opties bij de klantvraag en kom je tot passende oplossingen.

  • Na het verwerven van de opdracht blijf je in de lead. Je bent verantwoordelijk voor het project en zorg je ervoor dat het resultaat behaald wordt. Daartoe werk je samen met collega’s en soms met externe specialisten voor specifieke deelstudies.

Functie-eisen

  • Een adviseur met 4-10 jaar relevante werkervaring en een academisch denk- en werkniveau. Je beschikt over aantoonbare inhoudelijke kennis op het gebied van duurzame energie en/of klimaat.

  • Je hebt een eigen commercieel netwerk bij de overheid. We verwachten daarom dat je gedegen kennis en ervaring hebt met de organisatie en werkwijze bij overheden.

  • Je weet te schakelen tussen technische inhoud, organisatie en realisatie.

  • Je staat stevig in je schoenen, maar bent ook toegankelijk en in staat open voor nieuwe ideeën of oplossingen. Je bent daarnaast een positieve, enthousiaste collega, die graag in teamverband werkt. Iemand die z’n nek durft uit te steken, en op een gedreven manier z’n klanten helpt.

  • Je hebt affiniteit met de activiteiten van ARCADIS en bezit commerciële ervaring in een competitieve markt.

MilieuVacaturebank.nlweergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 25 Mar 2010 door Ecoselect


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl