reactietermijn vacature verstreken - Aatop Milieu zoekt Ervaren Bodemspecialist
voor een advies- en ingenieursbureau
met zeer uiteenlopende interessante projecten-portefeuille


Aatop Milieu is op zoek naar een Ervaren Bodemspecialist

Werkzaamheden
In de functie van ervaren bodemspecialist ga je werken in werkvelden die liggen op het grensvlak van beleid, advisering en techniek. Je richt je vooral op de huidige ontwikkelingen in het beleid voor de ondergrond. Te denken valt aan visies op de ondergrond, gebiedsgericht grondwaterbeheer, integrale aanpak grondwaterverontreinigingen, ondergronds ruimtegebruik, waaronder ondergrondse energieopslag. Je werkt mee in het team dat in dit werkveld opereert. Jouw rol binnen dit team wordt afhankelijk van je opleiding, ervaring, capaciteiten en ambities nader ingevuld; er is dus veel bespreekbaar voor wat betreft jouw wensen en hoe jij een bijdrage aan deze organisatie kan leveren.

Eisen
Je hebt een afgeronde hbo of academische opleiding die geheel of gedeeltelijk bij het werkveld aansluit. Je hebt 10 jaar relevante werkervaring en beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Je bent graag innovatief bezig en je kijkt verder dan de gebaande paden. Je bent in staat om helder en duidelijk te rapporteren en hebt affiniteit met het schrijven van beleidsadviezen. Een innovatieve, communicatieve en klantgerichte instelling is onontbeerlijk. Zakelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Een actieve markthouding en het hebben van een relevant netwerk is daarbij een pré.

Omschrijving relatie
Onze opdrachtgever is een advies- en ingenieursbureau met zeer uiteenlopende interessante projecten. Deze projecten zijn veelal gericht op onze leefomgeving in Nederland, waarbij een innovatieve aanpak geboden is. De projecten waaraan je werkt hebben veelal een multidisciplinair karakter.

Geboden wordt
Binnen deze organisatie krijg je voldoende ruimte in jouw functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid wordt geboden om samen te werken met verschillende (technische) afdelingen en onderwerpen zowel binnen het team als binnen deze organisatie. De projecten waarop je wordt ingezet hebben een grote maatschappelijke relevantie.
Arbeidsvoorwaardelijk wordt het volgende geboden:
 • Een goed salaris 30 vakantiedagen per jaar
 • Collectieve zorgverzekering
 • Deelname aan paarloon- en levensloopregeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot koop en verkoop van vakantiedagen
 • Afhankelijk van de functie geldt een vergoeding voor woon-werkverkeer of gebruik van lease-auto
 • Ongevallenverzekering
 • Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering met mogelijkheid tot verzekering tegen hiaten in de wetgeving op het gebied van arbeidsongeschiktheid
 • Deelname aan collectieve verzekering tegen hiaten in de nabestaandenuitkering
 • Werken met een hoge mate van flexibiliteit; het combineren van privé en werk als bijvoorbeeld onbetaald verlof, ouderschapsverlof, deeltijdwerk etc. is bespreekbaar
 • Flexibele werktijden
 • Kortingen op diverse verzekeringen voor privégebruik

 • Locatie: meerdere standplaatsen in Nederland

  Kijk voor meer informatie en meer vacatures op www.aatopmilieu.nl

  Meer informatie: Aatop milieu
  Contactpersoon: Dhr. M. Aalbers
  Telefoon: 0318-582 582
  E-mail: m.aalbers@aatop.nl

vacature geplaatst op 06 Apr 2010 door Aatop Milieu


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl