reactietermijn vacature verstreken - Consultant Geological Disposal of Radioactive Waste
Nuclear Research and consultancy Group (NRG)

Een duurzame samenleving voor morgen is de grote uitdaging van vandaag. Nucleaire technologie staat in deze zoektocht hernieuwd in de belangstelling. Dat merken we iedere dag bij Nuclear Research and consultancy Group (NRG) in Petten en Arnhem. Overheid en bedrijfsleven doen steeds vaker een beroep op onze producten en internationaal erkende expertise.

Dagelijks werken ruim 375 medewerkers aan veilige toepassingen voor een permanente energievoorziening, een schoner milieu en een betere gezondheid. Dat varieert van de ontwikkeling van innovatieve splijtstoffen tot een goede omgang met straling en radioactief afval. Ook lopen we voorop als het gaat om veiligheid in kerncentrales en de grondstofproductie voor geneesmiddelen. NRG is bijvoorbeeld de grootste leverancier van radio-isotopen voor de medische sector in Europa.

De productgroep Radiation & Environment (RE) van NRG houdt zich bezig met een breed pakket van stralingsbeschermingsactiviteiten, zoals operationele ondersteuning, consultancy, radioactief afval, radiobiologie, dosimetrie, radioactiviteitsmetingen en stralingshygiënische opleidingen en trainingen.

Het team Decommissioning & Waste (DW) van RE bestrijkt drie werkgebieden: Decommissioning & NORM expertise, Eindberging van radioactief afval, en Stralingsbescherming expertise. Het werkgebied Waste Disposal is vooral gericht op de veilige opslag en eindberging van radioactieve afvalstoffen. Hiertoe wordt in internationaal kader gewerkt aan de ontwikkeling van een bergingsfaciliteit.

Voor het team DW zijn wij op zoek naar een:Consultant Geological Disposal of Radioactive Waste


(N2009031/RE)Je functie- Uitvoeren en rapporteren van fysisch kwantitatieve analyses van transportprocessen van radioactieve stoffen van bron tot mens (verspreidingsmodellen in lucht en ondergrond, transfer in de biosfeer) en directe blootstelling aan straling
- leren van THMC-invloeden op transportprocessen rond een geologische eindbergingsfaciliteit voor radioactief afval
- Ontwikkeling van rekentools ten behoeve van lering van transportprocessenJe profiel- Afgeronde universitaire technisch wetenschappelijke opleiding, bijvoorbeeld Technische Natuurkunde of Werktuigbouwkunde
- Ervaring met matige analyse van fysisch-chemische transportprocessen
- Bekend met FEM analyses en breukmechanica
- Ervaring met wetenschappelijk programmeren
- Teamspeler, die ook goed zelfstandig werken kan, nauwgezet is en accuraat
- Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels, bij voorkeur ook in Duits en/of Frans
- Goed in staat is rapporten te schrijven en presentaties te verzorgen gericht op niet-technisch gevormd publiek
- Stralingsdeskundigheid niveau 3 of de bereidheid deze opleiding te volgen.Wat mag je van ons verwachten:Als nieuwe collega van NRG maak je deel uit van een team enthousiaste professionals, die werken aan uitdagende projecten van internationale allure. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk: diverse opleidingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een prima salaris dat we afstemmen op je opleiding en werkervaringen. De aanstelling betreft voorlopig een periode van één jaar. Bij goed functioneren, behoort een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.Informatie en sollicitatie:Wil je meer weten over deze functie of ons bedrijf? Bel Arjen Poley, teammanager DW (0224-564333), of kijk op www.nrg.eu. Standplaats voor deze functie is Petten.
Geïnteresseerd? Je kunt direct online solliciteren.


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 09 Apr 2010 door Nuclear Research and consultancy Group (NRG)


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl