reactietermijn vacature verstreken - Adviseur Vergunningen/milieujurist (M/V)
E kwadraat advies


Download als PDF:

Adviseur Vergunningen/milieujurist (M/V)

E kwadraat advies is een vooruitstrevend, stabiel en groeiend bedrijf dat projecten en concepten initieert, ontwikkelt en begeleidt op het gebied van duurzame energie. Wij noemen onszelf de architect van de duurzame keten. Waarom? Net als een architect werken wij vanuit een visie en ‘bouwen’ we aan de toekomst. Wij zijn uniek in aanpak, uitvoering en projectbegeleiding. Ons product is innovatie op het gebied van duurzame energieproductie, -transport en –gebruik maar ook energie-efficientie binnen bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen onze eigen concepten en zetten deze in de markt.

Bij E kwadraat advies werken adviseurs die ieder hun eigen specialiteit hebben op het gebied van duurzame energie, verdeeld over vier marktgroepen te weten : Overheid en Tuinbouw, MKB & Industrie, Landbouw en Internationaal. Onze kennis en ervaring, maar ook ons enthousiasme delen we graag met opdrachtgevers en mensen uit ons netwerk. Want ondernemen is voor ons delen, durven en doen. We hebben in de korte tijd van ons bestaan een uitstekende naam en reputatie opgebouwd in Noord- en Midden Nederland met diverse projecten.

Ter versterking en uitbreiding van onze positie zoeken wij, voor onze marktgroep overheid op onze vestiging te Leeuwarden, een adviseur.

De persoon:
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende collega met een milieukundige achtergrond en affiniteit met de juridische kant van vergunningen. Je bent zowel in staat om alleen, als in teamverband te kunnen werken. Je zult in eerste instantie onder leiding van een projectleider
werken aan vergunningaanvragen (bouw en milieu) en milieueffectrapportages/mer- beoordelingsprocedures. Ook ben je in staat om zelfstandig de andere vergunningen en ontheffingen van onze projecten aan te vragen. Je bent bekend met de huidige ontwikkelingen rondom vergunningverlening (Wabo). Doorgroei naar een projectleidersfunctie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, waarbij je in staat bent om kennis
en ervaring van je collega's goed op te pakken, maar ook op een duidelijke manier de jouwe te kunnen delen. Je voelt je betrokken bij de klant en bij de goede uitwerking van de projecten. Je bent een inspirerende collega die past in een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen en duidelijke doelstellingen. Je bent leergierig, flexibel inzetbaar en op zoek naar een bijzondere baan.

Je taken:
Je bent als adviseur Vergunningen/milieujurist voor:
• Het aanvragen van bouw- en milieuvergunningen.
• Het opstellen van Milieu-effectrapportages.
• Het aanvragen en beoordelen van extern uitgevoerde onderzoeken (akoestisch, lucht, QRA’s).
• Procedurebewaking van vergunningprocedures van lopende projecten.
• Het beoordelen van binnen komende (concept-)beschikkingen en zo nodig het daarvoor opstellen van bezwaarschriften/reacties.
• Je onderhoudt contacten met bestaande relaties met als doel op de lange termijn een verdere ontwikkeling van de samenwerking te bewerkstelligen.
• Je ontwikkelt een eigen netwerk en onderhoud deze. Je levert een bijdrage aan de algehele bedrijfsontwikkeling van E kwadraat advies.

Je functie-eisen:
• Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een milieukundige achtergrond.
• Commerciële ervaring is een pre.
• Je bent geïnteresseerd in duurzame energie en de huidige energiemarkt.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
• Je hanteert een gestructureerde en nauwkeurige werkstructuur.
• Je bent op natuurlijke wijze in staat een voortrekkersrol te vervullen als een inspirerende collega binnen een hecht en ontspannen team.
• Je bent bereid geregeld aanwezig te zijn op de verschillende vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Arnhem, en bereid te reizen in Nederland.
• Je hebt goede ervaring met MS Office pakketten als Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Access.
• Je herkent jezelf in de volgende persoonlijke kenmerken: dynamisch, gedreven, open, eerlijk, betrouwbaar, samenwerkend en transparant.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring.

Ons aanbod:
E kwadraat advies biedt je, na een proefperiode van een jaar, een vast dienstverband. Je komt te werken in een professionele, maar toch informele omgeving, waar je wordt omringt door enthousiaste collega's. Je wordt gestimuleerd om eigen verantwoordelijkheid en eigen initiatieven te ontwikkelen. Er is volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

E kwadraat advies heeft een platte organisatiestructuur waarin je als adviseur voor de Overheid in Leeuwarden de ruimte krijgt voor eigen inbreng. E kwadraat advies kent een goede bonusregeling, een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Hielke Westra (Marktgroepmanager Overheid). Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Gerbrich Faber (P&O). Beide bereikbaar onder telefoonnummer: 088 – 4000 500.
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 07 Jul 2010 door E kwadraat advies


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl