reactietermijn vacature verstreken - Managing Consultant
Mercury Urval zoekt voor ARN Advisory


ARN is al 15 jaar hét Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche. ARN voert de regie over de gehele recyclingketen, voert de recycling uit en draagt zorg voor de verdere verwerking van grondstoffen. Als jongste organisatie binnen de ARN holding, richt ARN Advisory zich op het vergaren en delen van kennis op het gebied van recycling en de begeleiding en advisering van bedrijven en overheden bij duurzaamheidvraagstukken (binnen en buiten Nederland). Om vorm te geven aan de verdere groei van de organisatie, is ARN Advisory op zoek naar een (m/v)

Managing Consultant
inspirerend en met focus op sales en duurzaamheid


In deze functie positioneert u ARN Advisory als consultancy organisatie bij (potentiële) opdrachtgevers in het bedrijfsleven en overheden. U ontdekt nieuwe sectoren waarin de uitgebreide expertise van ARN toegevoegde waarde heeft en genereert hiermee nieuwe opdrachten. U geeft leiding aan ARN Advisory (zeven fte) en benut hun specifieke kennis bij (nieuwe) klanten. U biedt de organisatie structuur en focus op het gebied van sales en ondersteuning. U rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur van de ARN Holding.

ARN zoekt een senior consultant met ruime werkervaring in een milieugerelateerde adviesfunctie. Een afgeronde acade-mische opleiding, bv technische bedrijfskunde. U heeft affiniteit met recycling en duurzaamheid en bent technisch voldoende onderlegd om de complexiteit van processen en projecten in te schatten. Een netwerker pur sang met aantoonbare ervaring in het opzetten van “new business”. Enige jaren leidinggevende ervaring aan een team van professionals.

ARN biedt een nieuwe functie binnen een nog jonge organisatie met ruimte voor eigen inzicht en pionieren. Een combinatie van management en uitvoering binnen een team van specia-listen van hoog niveau. Een werkomgeving met betrokken, gemotiveerde medewerkers. Platte organisatiestructuur, korte communicatielijnen en een informele sfeer. Mogelijk internationaal werkterrein binnen een maatschappelijk relevante branche. Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gaat u deze uitdaging aan? Solliciteer dan nu via www.mercuriurval.nl. De advertentie is te vinden via zoekterm ARN of referentienummer 04230. Neem voor meer informatie contact op met Arjan Verberkmoes, recruiter Mercuri Urval, op tel. 033 - 450 1407. Kijk ook op www.arn.nl.
vacature geplaatst op 23 Jul 2010 door ARN Recycling


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl