reactietermijn vacature verstreken - Adviseur strategisch milieubeleid
Arcadis


Algemeen
ARCADIS is een internationale onderneming die management-, advies- en ingenieursdiensten levert op maatschappelijke relevante vraagstukken, die te maken hebben met mobiliteit, milieu & ruimte, gebouwen en water.

De divisie Water adviseert en begeleidt opdrachtgevers en partners op het gebied van kusten en rivieren, havens en vaarwegen, regionaal en stedelijk water.

De adviesgroep Havens heeft voor een belangrijk deel als opdrachtgevers Havenbedrijven, Terminal operators, Rijkswaterstaat (diverse directies en diensten), provincies, waterschappen en gemeenten.

Functieomschrijving
Wij zoeken een senior adviseur die onze positie in de markt van het milieubeleid gaat versterken. We willen een toonaangevende rol gaan spelen in dit vakgebied en onze posities verder uitbouwen. De adviseur moet een visie hebben op het ontwikkelen en implementeren van effectief milieubeleid. Hij of zij moet daarom goed op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen en een uitstekend netwerk hebben bij het ministerie van VROM, V&W, de kennisinstituten en de milieuafdelingen van andere overheden.

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor ons gezicht in de markt en voor de acquisitie van projecten. Je voorziet je zelf en tenminste twee collega’s van betaalde opdrachten. Tenslotte heb je een taak om junior collega’s te inspireren en professioneler te maken.

Voor het inschakelen van de juiste expertises onderhoud je contacten met collega's van andere divisies en adviesgroepen. Vooral met de divisie Milieu & Ruimte en de adviesgroep Strategie & Besluitvorming. Je hebt de kwaliteit van producten en processen hoog in het vaandel en bent bereid om bijvoorbeeld via een IPMA Certificering je eigen vaardigheden continu te verbeteren en anderen daarop te coachen.

Als senior adviseur heb je een grote mate van vrijheid. Het inzetten van jouw eigen netwerk is een grote pré waardoor je in een vroeg stadium al gesprekspartner bent. Je bent in staat om marktontwikkelingen te vertalen naar kansen. Kortom, we zijn op zoek naar een echte “trekker” binnen onze afdeling.

Wat vragen wij?
Je hebt een natuurlijk overwicht op basis van jouw kennis, kunde, ervaring en persoonlijkheid. We denken aan iemand met een bestuurskundige achtergrond met een generalistische kijk op de milieuproblematiek met minimaal 10 jaar ervaring in de uitvoering van milieubeleid. Je weet wat netwerken inhoudt en begrijpt dat relatiemanagement een wezenlijk onderdeel van je functie is. We verwachten dat je een aantoonbaar netwerk meebrengt, dat je graag wilt inzitten voor het slagen van de functie. Je begrijpt dat de geboden vrijheden gekoppeld zijn aan het dragen van grote mate van verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?
Een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen als buiten ARCADIS. De functie richt zich zowel op de nationale als internationale markt. We zijn praktisch en zakelijk ingesteld. Onze projecten zijn vaak van groot maatschappelijk belang. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons de leidraad.

Wij vragen veel van je. We snappen dat daar iets tegenover moet staan. Het mag duidelijk zijn dat wij prima arbeidsvoorwaarden bieden, zowel primair als secundair. We gaan hierover graag met je in overleg .

Reageren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Teiken, Recruiter, telefoonnummer: 06-507 36 710.
vacature geplaatst op 25 Jul 2010 door ARCADIS


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl