reactietermijn vacature verstreken - Junior specialist Energie & Duurzaamheid
Arcadis


Als junior specialist lever je specialistische expertise als deelnemer in projectteams of voer je relatief eenvoudige opdrachten zelfstandig uit.

Standplaats: Den Bosch
Werkgebied: Milieu & Ruimte

Algemeen
ARCADIS is een internationale onderneming die management-, advies- en ingenieursdiensten levert op maatschappelijke relevante vraagstukken, die te maken hebben met mobiliteit, milieu & ruimte, gebouwen en water.

De divisie Milieu & Ruimte werkt aan oplossingen en projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en milieu. Onze consultants, proces- en projectmanagers loodsen opdrachtgevers door steeds complexere processen.

De adviesgroep Energie & Duurzaamheid is een jong en hard groeiend onderdeel van ARCADIS Nederland, met een blik op heel Europa, gericht op energieoplossingen en -projecten. Zij richt zich op productie van (duurzame) elektriciteit en warmte/koude, transport en distributie, alsmede energie- en klimaatoplossingen voor de gebouwde omgeving, provincies en gemeenten en het bedrijfsleven. Onze consultants, specialisten, proces- en projectmanagers loodsen opdrachtgevers en uitvoerenden door steeds complexere processen. Vanaf het eerste moment van beleidsontwikkeling tot en met de realisatie en beheer van concrete projecten. De kracht van ARCADIS ligt in een integrale benadering van opdrachten, waarbij een balans moet worden gezocht tussen verschillende, veelal strijdige belangen.

Functieomschrijving
Binnen het team zuid, gevestigd in Den Bosch, worden zowel bedrijven als overheden geadviseerd op het gebied van milieu, waarbij het zwaartepunt ligt bij energiezorg, energie monitoring, duurzaamheid en beleidsadvisering. Als junior specialist lever je specialistische expertise als deelnemer in projectteams of voer je relatief eenvoudige opdrachten zelfstandig uit. Je werkt samen met projectleiders en specialisten op het gebied van afval, vergunningen, MER en locatieontwikkeling.

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding met een relevante achtergrond en aantoonbare aandacht voor milieu. Je hebt affiniteit met het werken bij een adviesbureau. Een communicatieve, innovatieve en dienstverlenende instelling is hierbij onontbeerlijk.

Wat bieden wij?
Een werkomgeving die gevormd wordt door een leuke en hechte club van circa 25 gekwalificeerde, gedreven professionals die, vanuit zowel de inhoud als het onderliggende proces, interessante projecten uitvoeren. Je bent met name specialist en daardoor (mede) verantwoordelijk voor inhoud op aandachtgebieden als energie, duurzame ontwikkeling, maatschappelijk verantwoord ondernemen, product stewardship en aanverwante onderwerpen. We bieden je een zelfstandige rol met eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast stellen wij je in staat om in (grote) projecten samen te werken met mensen van verschillende disciplines binnen het ARCADIS concern.

Door onze uitstekende loopbaanbegeleiding en trainingsaanbod kun je je persoonlijke en inhoudelijke kwaliteiten nog verder ontwikkelen. Onze cultuur kenmerkt zich door open te zijn en we bieden je de ruimte om kansen en (innovatie) ontwikkelingen te verzilveren binnen ons prachtig bedrijf.

Reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Henk Wilbers, hoofd adviesgroep, telefoonnummer 06-27061634 of 073-6809211.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 25 Jul 2010 door Arcadis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl