reactietermijn vacature verstreken - Projectmedewerker milieu
Schoonderbeek en Partners Advies BV

Functie: Projectmedewerker milieu (40 uur)

Bedrijf: Schoonderbeek en Partners Advies BV

Locatie: Ede

Geplaatst op: 06-08-2010

Schoonderbeek en Partners Advies BV -kortweg SPA- is een raadgevend ingenieursbureau op het gebied van milieu, geluid, bouwadvies, brandveiligheid, ruimtelijke ordening en beleidsadvies, met vestigingen in Ede en Terneuzen.

Voor de vestiging Ede is SPA op zoek naar een

Projectmedewerker milieu

Als projectmedewerker milieu werk je binnen de afdeling milieu aan uiteenlopende projecten, zoals het opstellen van vergunningsaanvragen, uitvoeren van IPPC toetsen en advisering op het gebied van milieuzorg, milieuverslaglegging en duurzame bedrijfsvoering.

Functie-eisen: • Afgeronde milieuopleiding op HBO of WO niveau • 1 à 2 jaar relevante werkervaring • Goede communicatieve vaardigheden • In bezit van rijbewijs

Wij bieden: Wij investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Hierbij wordt ruimte geboden je te ontwikkelen als generalist. De lijnen zijn kort en de cultuur is informeel. Klantgerichtheid, motivatie tot prestatie, aanpassingsvermogen en initiatief vormen sleutelbegrippen binnen ons bedrijf.

Interesse of meer informatie: Je sollicitatie met CV zien we graag tegemoet. Deze kun je mailen aan Roel Henderickx, e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Wil je meer informatie over de functie of over SPA? Kijk dan op www.spaede.nl of neem contact op met Monique Oostvogels, telefoon 0318-614 383. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 17 Aug 2010 door Schoonderbeek en Partners Advies BV


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl