reactietermijn vacature verstreken - Projectleider Noord
IVN Vereniging Natuur- En Milieueducatie


IVN is een maatschappelijke organisatie met circa 130 medewerkers en 18.000 vrijwilligers, die zich inzet voor een duurzame samenleving. Vanuit provinciale IVN consulentschappen en het hoofdkantoor in Amsterdam wordt betrokkenheid bij natuur, milieu en landschap gestimuleerd. IVN is volop in beweging. Er is veel inhoudelijke kennis op het gebied van natuur, milieu, communicatie en educatie. Aanvullend daarop groeit het strategisch vermogen en het ondernemerschap. Wij willen op innovatieve wijze, in hechte partnerships, nieuwe projecten ontwikkelen en additionele financieringsbronnen aanboren.

Voor de Regio Noord zijn wij op zoek naar een toptalent die deze nieuwe focus kan bekrachtigen. Die een groot hart voor onze aarde combineert met ondernemerschap en projectmanagementvaardigheden.

IVN is een organisatie die werkt aan actuele beleidsthema’s, vanuit een eigen visie op duurzaamheidvraagstukken. IVN is ook een organisatie die je veel vrijheid en ontwikkelkansen geeft. Wij bieden geen torenhoge salarissen, bonussen en leaseauto’s. De grootste bonus die wij te vergeven hebben is jouw waardevolle bijdrage aan een duurzame samenleving. Wij zoeken dan ook iemand die vanuit intrinsieke motivatie de keuze maak om bij een ideële organisatie te werken. Op dit moment zijn we op zoek naar een:

Projectleider (minimaal 32 uur)

Wat

Voor de Regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) zijn we op zoek naar een sterke projectleider, die op een voortvarende en inspirerende wijze het IVN verder op de kaart zet. Die verantwoordelijkheid neemt voor het ontwikkelen van natuur- en milieueducatie door nieuwe projecten te initiëren. Voor deze projecten werf je de benodigde financiële middelen. Je schrijft het projectplan, stelt de teams samen en neemt zelf ook deel aan de uitvoering van de projecten.

Wie

Je bent resultaatgericht, zakelijk en daadkrachtig. Daarnaast beschik je over gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en verbindende kwaliteiten. Dit maakt dat je op een natuurlijke wijze een netwerk opbouwt en de noodzakelijke bruggen bouwt. Je bent in staat beleidsontwikkelingen en trends te volgen en deze te vertalen naar concrete projecten. Je hebt een WO werk- en denkniveau en ervaring met projectmatig werken. Verder ben je flexibel (ook ten aanzien van werktijden en werkplek) en kun je tegelijkertijd aan meerdere projecten werken.

Procedure

Randstad Search en Selection verzorgt de voorselectie. Na een positieve selectie vindt er een gesprek plaats met de Regiodirecteur en een projectleider. Tevens vindt er een eindgesprek plaats met de Algemeen Directeur.

Ben je geďnteresseerd? Neem dan contact op met Heidi Kroon van Randstad Search & Selection. Kroon (via de mail Heidi.Kroon@nl.randstad.com of telefonisch op 06 -15 40 96 33).
vacature geplaatst op 27 Oct 2010 door Randstad Search & Selection


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl