reactietermijn vacature verstreken - Administratief Medewerker Financieringen (full-time)
Nationaal Groenfonds


Als Administratief Medewerker Financieringen ben je verantwoordelijk voor het administreren en beheren van verstrekte maatwerk financieringen en subsidies. Je voert controles uit en stelt periodieke rapportages op voor klanten en geldverstrekkers. Ten slotte stem je deze intern af met de afdeling Controlling en verzorg je de noodzakelijke managementinformatie.

De complexiteit van de functie wordt onder meer bepaald door het financiële maatwerk van Nationaal Groenfonds. Dit komt voort uit de verscheidenheid van subsidieregelingen en financieringen en het specifieke karakter van met klanten, veelal overheidsinstanties, gemaakte afspraken. Door de lange looptijd van de projecten ontstaan daarnaast veel mutaties door wijzigingen in de plannen en het specifieke beheer van daaraan gekoppelde financieringen en subsidies.

De belangrijkste taken
• beheren van de financieringportefeuille.
• beheren van verstrekte subsidies, waaronder het bewaken van contractuele
verplichtingen.
• uitvoeren van interne controles en indien nodig actie ondernemen.
• afstemmen van de administratie met de afdeling Controlling.
• opstellen van diverse externe rapportages t.b.v. klanten, geldverstrekkers, en overheden.
• opstellen van managementinformatie.

Wie zijn wij?
Nationaal Groenfonds is dé financier van natuur- en landschapsprojecten. Wij leveren financieringen op maat, zowel aan overheden als aan particuliere investeerders die met hun plannen aansluiten bij het overheidsbeleid. Daarvoor zet Nationaal Groenfonds kennis, capaciteit en kapitaal in. Het ministerie van LNV en de provincies zijn de belangrijkste opdrachtgevers. Vanuit een financieel economische invalshoek ontwikkelen wij een inhoudelijke visie op het overheidsbeleid voor het landelijk gebied en daarbinnen de Ecologische Hoofdstructuur.

Organisatie
Nationaal Groenfonds heeft de dagelijkse bedrijfsvoering ondergebracht bij Fondsenbeheer Nederland, onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. De afdeling Binnendienst bestaat in totaal uit 16 medewerkers en werkt voor meerdere fondsen. In deze functie werk je intensief samen met de senior van de afdeling Binnendienst en de afdeling Mid-office van Nationaal Groenfonds.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent gedreven en servicegericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je zelfstandig, accuraat en toon je initiatief. Je haalt energie uit het oplossen van niet standaard vraagstukken. Verder heb je:
• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting bank- en verzekeringswezen.
• minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
• kennis van en ervaring met financieringen.
• kennis van en ervaring met financiële administratie en interne controle zijn een pre.

Wat hebben wij te bieden?
Nationaal Groenfonds combineert de flexibiliteit van een kleine organisatie met de mogelijkheden en professionaliteit van een grote organisatie. Bij ons krijg je als medewerker vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarnaast bieden wij medewerkers die initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel hebben staan, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen (CAO Rabo Vastgoedgroep). De standplaats is Hoevelaken. Salarisindicatie: € 2500,00 tot € 3250,00 per maand, daarnaast zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Meer informatie over Nationaal Groenfonds vind je op deze website. Over de functie kun je contact opnemen met Debby van der Zalm (HR Adviseur) op telefoonnummer 033 253 1535.

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Je kunt jouw motivatie en cv, onder vermelding van referentienummer DvdZ-1177 per e-mail sturen naar Debby van der Zalm of per post naar:

Nationaal Groenfonds
Afdeling Human Resources
T.a.v. mevrouw D. van der Zalm
Postbus 15
3870 DA HoevelakenMilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 27 Oct 2010 door Nationaal Groenfonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl