reactietermijn vacature verstreken - Adviseur geohydrologie
Grontmij

Adviseur geohydrologie 

Grontmij zoekt voor de afdeling Water een adviseur geohydrologie (40 uur per week). De standplaats is Houten maar het werkgebied voor deze functie is heel Nederland.

Wat ga je doen?
Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband geohydrologische vraagstukken op te lossen in het kader van integraal waterbeheer. Hiertoe behoort het binnen een breed scala aan projecten invulling geven aan de geohydrologische aspecten. Dit varieert van het opstellen van geohydrologische beschrijvingen in een MER tot het uitvoeren van geohydrologisch modelonderzoek ten behoeve van watergebiedplannen. Daarbij draag je de verantwoordelijkheid voor zowel de organisatorische als de technische en de financiële aspecten van projecten en deel je kennis en kunde met collega’s.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO- of academisch niveau en bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met ArcGis en numerieke grondwatermodellen zoals Simgro, Modflow, Triwaco en/of MicroFem. Aantoonbare kennis en ervaring met numerieke grondwatermodellen is een pré.
  • Je bent een adviseur met een gedegen kennis van geohydrologie die belangstelling heeft voor de gehele breedte van watervraagstukken.
  • Je bent een teamplayer die zoekt naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties op jouw vakgebied en je ziet het als een uitdaging deze op de markt te brengen.
  • Je hebt een ondernemende, commerciële en flexibele instelling alsmede een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Werken bij Grontmij doe je in een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdelen hoog in het vaandel staat. Parttime werken en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden.

Reageer via www.grontmij.nl
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 15 Nov 2010 door Grontmij


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl