reactietermijn vacature verstreken - Moleculair bioloog (HBO/WO)
Bioclear


Om het innovatieteam te  versterken zijn wij voor ons laboratorium op zoek naar een gedreven Moleculair bioloog (HBO/WO) die ons team van vijfentwintig enthousiaste professionals wil versterken met het uitvoeren van boeiende opdrachten op het gebied van de moleculaire biologie. Je hebt een HBO of een academische opleiding op het gebied van de moleculaire biologie en je wilt graag je kennis toepassen en verder ontwikkelen in praktijkgerichte onderzoeksprojecten.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan in een professioneel en groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je alle mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Voor meer informatie over Bioclear zie
www.bioclear.nl.

Ben je geļnteresseerd in deze baan, stuur dan je brief met curriculum vitae naar: Bioclear b.v.
t.a.v. de heer S. Keuning
Postbus 2262
9704 CG Groningen
of per email naar:
keuning@bioclear.nl.
Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met de heer S. Keuning (050 5718455).

Werken bij Bioclear betekent je talenten en ambities ontplooien om onze wereld schoner en duurzamer te maken. Op het gebied van bodem, energie en milieu werk je voor bedrijven en overheden aan praktische oplossingen op basis van biologische processen.


Je geeft deskundig advies, je maakt ontwerpen en geeft technische begeleiding in de uitvoering. Inhoudelijk werk je samen met proces- en milieutechnologen, microbiologen en ecologen, geohydrologen en chemici. Hierdoor leer je van ons en leren wij van jou.

Daarnaast draag je bij aan ons innovatieprogramma waar toegepast onderzoek op het gebied van biologische processen centraal staat. Hierbij werk je samen met universiteiten en onderzoeksinstellingen. Bioclear biedt hierdoor veel mogelijkheden om je kennis uit te breiden en te verdiepen. Dit maakt je een expert op jouw vakgebied.

Wij bieden ruimte aan enthousiaste en ondernemende professionals om ons team te  versterken. Onderstaand tref je onze vacatures. Als de vacatures niet aansluiten op jouw profiel, maar ben je wel geļnteresseerd of wil je meer weten over werken bij Bioclear, neem dan gerust contact met ons op.

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 15 Nov 2010 door Bioclear


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl