reactietermijn vacature verstreken - Chemisch analist
Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek


Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek (NIOZ) is het oceanografische instituut van Nederland en een van de belangrijkste oceanografische centra ter wereld. Vanuit onze unieke locatie, direct aan de Waddenzee op het prachtige eiland Texel, werken we samen met ruim 250 collega’s: wetenschappelijk onderzoekers, laboranten, technici, bemanningsleden voor de schepen en ondersteunend personeel. Het NIOZ verzamelt en verspreidt wetenschappelijke kennis van zeeën en oceanen. Ons multidisciplinaire onderzoek wordt uitgevoerd door vijf wetenschappelijke afdelingen; Fysische Oceanografie, Mariene Geologie, Biologische Oceanografie, Mariene Ecologie en Mariene Organische Biogeochemie. Voor meer informatie over ons instituut, kijk op www.nioz.nl

De afdeling Mariene Organische Biogeochemie onderzoekt de samenstelling van organisch materiaal in zeewater en zeebodems in gebieden variërend van pool tot evenaar en van diepzee tot kust. Op deze wijze proberen we inzicht te krijgen in microbiologische gemeenschappen en klimatologische omstandigheden in het verre verleden tot aan het heden. Voor dit onderzoek beschikken wij over moderne labfaciliteiten en een uitgebreid arsenaal aan analytische apparatuur, variërend van GC/MS, LC/MS tot isotopen MS.
Voor onze afdeling Mariene Organische Biogeochemie zijn wij op zoek naar een

Chemisch analist (m/v)
Vacaturenummer 2010-035


voor het uitvoeren van analyses op en beheren van een Elemental Analyzer (EA)-isotopen ratio massa spectrometer (irmMS) in het kader van het project Waddensleutels. Binnen het project Waddensleutels, gesubsidieerd door het Waddenfonds, voert onze afdeling stabiele isotopen analyses uit op biomassa van een reeks van verschillende organismen die deel uit maken van de voedselketen van de Waddenzee en sedimentair organisch materiaal. In het kader van dit project is een nieuwe EA-irmMS aangeschaft die volledig zal worden ingezet voor dit project. Naast het verrichten van analyses op, en beheer van, het instrument zullen ook onderzoekers die gebruik willen maken van het instrument moeten worden begeleid.

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met:
- Afgeronde MLO opleiding (analytische) chemie; of een startend HBO-er
- Technisch inzicht;
- Grote nauwkeurigheid en precisie in het verkrijgen van meetresultaten;
- Ervaring met EA en/of irmMS is een pré;
- Interesse in methode-ontwikkeling maar ook routinematig uitvoeren van analyses

Wij bieden:
- Een tijdelijk dienstverband voor vier jaar;
- Moderne labs en een instrumentenpark met de modernste apparatuur;
- Mogelijkheden tot het volgen van cursussen om jezelf verder te ontwikkelen;
- Een salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Onze condities zijn gebaseerd op de CAO voor Onderzoeksinstellingen.

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie, voorzien van een CV en met vermelding van vacaturenummer 2010-035, naar het NIOZ, t.a.v. afdeling P&O, Mw. Jolanda Evers, Postbus 59, 1790 AB Den Burg Texel, of, bij voorkeur per e-mail naar: jobs@nioz.nl

Voor meer informatie, e-mail of bel naar Dr. Stefan Schouten (0222-369565) of Prof. Dr. Jaap Sinninghe Damsté (hoofd afdeling Mariene Organische Biogeochemie, 0222-369550).

Sluitingsdatum: 5 december 2010, of tot er een geschikte kandidaat is gevonden.
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 16 Nov 2010 door Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl