reactietermijn vacature verstreken - Junior Consultant Duurzame Mobiliteit
Ecofys


Werken bij Ecofys betekent werken bij een van de grootste internationale adviesbureaus, gespecialiseerd in duurzame energie en klimaatbeleid. Ruim 250 professionals werken vanuit onze kantoren in Nederland, Duitsland en de UK aan duurzame energieprojecten over de gehele wereld. De missie van Ecofys is ‘een duurzame energievoorziening voor iedereen’.

De wereld van automobiliteit maakt sterke veranderingen door. Klimaatverandering, luchtkwaliteit, energiezekerheid en peak oil vragen om een verduurzaming van wegvervoer en andere transportvormen. De afdeling Duurzame Mobiliteit van Ecofys ontwikkelt, introduceert en bestudeert, in samenwerking met marktpartijen en overheden, innovatieve duurzame vervoersconcepten.

Het team Duurzame Mobiliteit van Ecofys beschikt over brede kennis van marketing, technologie innovaties, demonstratieprojecten en strategische studies rond technologie en beleid. Onze partners en klanten vinden we onder overheden zoals gemeenten, rijksoverheid en de Europese Unie, eindgebruikers zoals consumenten, transporteurs en andere wagenparkeigenaren, de automobielsector (dealers, importeurs, producenten, dienstverleners, kennisinstituten) en de energiesector (brandstofpartijen, energie- en netwerkbedrijven).

Ecofys Netherlands in Utrecht zoekt per direct een:

Junior Consultant Duurzame Mobiliteit

De functie
Als junior consultant liggen je werkzaamheden op het gebied van marktintroductie en demonstratieprojecten. Je geeft advies aan bedrijven over inzet van schonere en duurzamere voertuigen en brandstoffen, je bouwt een netwerk op onder brandstof- en automobielbedrijven en je bent samen met marketing collega’s verantwoordelijk voor aantrekkelijke en correcte informatievoorziening naar bedrijven en automobilisten. Daarnaast werk je met collega’s samen aan technologische analyses. Vanuit een enthousiast en dynamisch team richt je je in beginsel op het werkgebied Nederland.

De persoon
Onze ideale kandidaat combineert de vereiste technisch-wetenschappelijke opleiding werktuigbouwkunde of technische innovatiewetenschappen met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent proactief in je contacten, sociaal en beschikt over aantoonbare ervaring met organisatie uit eerdere werkzaamheden of bestuursfuncties. Je analytische vaardigheden zijn uitstekend en je kunt inhoudelijk goed samenwerken met je autotechnische collega’s. Daarnaast beschik je over goede presentatie- en schrijfvaardigheden (Nederlands en Engels) en heb je een affiniteit met automobiliteit, hetgeen onder meer blijkt uit de wijze waarop je de actualiteiten bijhoudt.

Werken voor ecofys

Ecofys is een ‘thought-leader’, pioneer en innovator. De werknemers zijn toegewijd, ambitieus, pragmatisch en inventief. Werken voor Ecofys betekent werken in een professionele en informele werkomgeving. Ecofys biedt een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Menno Chang, manager van de afdeling Duurzame Mobiliteit, telefoon 030 662 3449 of e-mail M.Chang@ecofys.nl.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je aan de slag met duurzame mobiliteit, richt dan jouw sollicitatiebrief met CV onder vermelding van ‘junior consultant duurzame mobiliteit’ aan Laura ter Beek: L.terbeek@ecofys.nl.MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 17 Nov 2010 door Ecofys


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl