reactietermijn vacature verstreken - Consultant/adviseur Luchtkwaliteit
Kema


Waar werken

KEMA Technical & Operational Services is een wereldwijd opererende dienstverlener voor advies, inspecties, onderzoek en ontwikkeling in de hele keten van elektriciteit, gas en warmte. De productgroep HSM (Health, Sustainability & Modeling) is actief op de milieugerelateerde gebieden als luchtkwaliteit, reststoffen, carbon footprinting, emissiemonitoring en Energie EfficiŽntie voor zowel overheden, energiebedrijven als de industrie. Om de vragen van onze klanten op te lossen, wordt intensief met andere (internationale) disciplines binnen KEMA samengewerkt. Je standplaats is Arnhem of Rotterdam.

Werkzaamheden

Luchtkwaliteit is een belangrijk onderdeel bij de besluitvorming rond planologische uitbreidingen en verbetering van de leefomgeving. KEMA is met het berekeningsmodel "STACKS" op diverse manieren betrokken bij luchtkwaliteit gerelateerde vraagstukken, voor onder andere overheden. De luchtkwaliteit problematiek door verkeer, industrie, scheepvaart, luchtvaart, landbouw en combinaties van deze wordt beoordeeld en bestrijdingsmaatregelen opgesteld.

De adviseur die wij zoeken is betrokken bij de acquisitie en uitvoering van deze projecten, beschikt over actuele kennis en een relevant netwerk. Vanuit senioriteit en visie ben je in staat een probleem overtuigend te vertalen in een succesvolle aanpak. Je werkt hierbij zelfstandig of met collega's aan projecten en bewaakt kwaliteit en budget. Naast het thema luchtkwaliteit ben je in staat en bereid om ook aanpalende vakgebieden op te pakken. Dit kan zijn op het gebied van emissie monitoring en rapportage, statistiek en milieu., zowel in nationaal als internationaal verband. Affiniteit en kennis van programmeren en modelleren is een prť voor de uitvoering van de functie.

Wij vragen

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van Milieukunde, Scheikunde, Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in relevante sectoren of adviesbureaus. Je kent een goede balans tussen efficiŽntie en kwaliteit en kunt mensen enthousiast maken op basis van uw ondernemingslust en kennis. Goede communicatieve vaardigheden en de wil tot samenwerking zijn belangrijk in deze functie.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving met deskundige collegaís. Uiteraard wordt de functie beloond met een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren in onze medewerkers om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u terecht bij de heer R.P. van Egmond, Teammanager, telefoon: 026-3562738.

Solliciteren

Geinteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar KEMA TOS, t.a.v. de heer O.E.J. Schoon, HR manager. Postbus 9035, 6802 ED Arnhem of olivier.schoon@kema.com

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 11 Dec 2010 door Kema


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl