reactietermijn vacature verstreken - (Junior) Applicatiebeheerder (40 uur)
WNF


Zeist - Ben jij onze nieuwe enthousiaste, leergierige applicatiebeheerder met kennis van (Oracle) databases, SQL en recente desktopapplicaties?

Het Wereld Natuur Fonds is een onafhankelijke, internationale organisatie, die wereldwijd werkt aan het behoud van de natuur en de bescherming van de dieren en planten die daarin leven. Het Wereld Natuur Fonds werkt in units binnen drie afdelingen: Natuurbescherming, Financiën & Bedrijfsondersteuning en Marketing & Communicatie. Het kantoor van het Wereld Natuur Fonds is gevestigd in Zeist.  
Eén van de units binnen de afdeling Financiën & Bedrijfsondersteuning is de unit ICT. In verband met het vertrek van een collega is een vacature ontstaan voor
 
(junior) Applicatiebeheerder
voor 40 uur per week
 
De ICT-unit ondersteunt de medewerkers van het WNF met “state-of-the-art” applicaties en technieken. Het WNF beschikt onder andere over een toonaangevend CRM systeem voor haar ruim 900.000 donateurs. Recent won het WNF de “Data Quality Award 2010” vanwege de hoge kwaliteit van haar data-processen.
 
De functie:
Je bent een spin in het web van serviceverlening aan de gebruikers. Je adviseert en ondersteunt hen bij het gebruik en de inrichting van de applicaties. De belangrijkste gebruikersgroep is de unit Consumenten Marketing. Je assisteert hen bij de inrichting en verwerking van campagnes.
Daarnaast ondersteun je andere gebruikersgroepen, zoals de unit Financiën, Customer Operations en HR, bij het gebruik van hun applicaties. Je doet voorstellen tot verbetering van de dienstverlening en begeleidt functionele wijzigingen.
 
Kernactiviteiten 
Bewaken en verbeteren van de serviceverlening aan diverse gebruikersgroepen. Planning en uitvoering van de standaard activiteiten van applicatiebeheer : - zorgdragen voor het adequaat functioneren van de verschillende informatiesystemen (operatie, beheer en beveiliging)
- zorgen voor tijdige en juiste werking van de standaardprocessen/-productie - verzorgen van gebruikersondersteuning en documentatie Ondersteuning van marketingactiviteiten:
- adviseren bij de ontwikkeling, uitvoering en verwerking van campagnes
- het opleveren van selecties en analyses
het begeleiden van externe partners, zoals data-entry en telemarketing bureaus, bij de technische uitvoering van campagnewerkzaamheden
- onderhouden van koppelingen met de website en email-applicatie  
Begeleiden van kleine functionele wijzigingen in de diverse informatie-systemen, implementeren en testen van nieuwe systeemcomponenten. Tevens begeleid je de gebruikers bij de veranderingen en vul je de gebruikersdocumentatie en werkprocessen aan.
 
In de functie werk je samen met twee (senior) analisten/applicatiebeheerders. Eén van hen doet de functionele aansturing van Applicatiebeheer. Je rapporteer aan het Hoofd ICT.
 
De functie eisen:
Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau en hebt tenminste enige ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van de ontwikkeling en het beheer van ICT-systemen en kan een complexe systeemarchitectuur overzien.   Kennis van (Oracle) databases, SQL, en recente desktopapplicaties is een must. Kennis van W2008 servers ,PHP, Oracle Warehouse Builder, Business Object en de Magma Enterprise Suite van Plain Synergy is een pré. Je bent communicatief goed onderlegd, servicegericht en hebt goede analytische vaardigheden. Je kunt het belang afwegen tussen gebruikerswensen en het belang van continuïteit van de informatievoorziening en stabiliteit van de systemen. Je bent enthousiast, leergierig en wil graag groeien in projectmanagement en systeemanalyse.
 
Wat bieden wij:
Het Wereld Natuur Fonds is een enthousiaste, dynamische en veelzijdige organisatie met een informele sfeer. Het (start) salaris bedraagt ca € 2900,- bruto per maand op basis van 40 uur en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Informatie en procedure
Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan voor 23 december a.s.  een e-mail met motivatie en c.v. naar Rozalie Feenstra, afdeling Human Resources, rfeenstra@wwf.nl . Vermeld in de subjectregel “vacature Applicatiebeheerder”.
Met functie-inhoudelijke vragen kan je terecht bij Henk Middelbrink, Hoofd ICT, 06-51913661 of hmiddelbrink@wwf.nl .
 
Overige informatie
Het Wereld Natuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren.

vacature geplaatst op 12 Dec 2010 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl