reactietermijn vacature verstreken - Senior Handhaver Waterwet
Hoogheemraadschap van Delfland
Vacaturenummer: VH TH 3 Sluitingsdatum: 31/12/2010


     

Solliciteren

Functie-omschrijving

Als Senior handhaver ben je gericht op het begeleiden en uitvoeren van complexe preventieve en repressieve handhaving van onder andere de Waterwet en aanverwante wet- en regelgeving. Tot de handhavingwerkzaamheden behoren het opsporen en uitvoeren van controles in het kader van naleving van wet- en regelgeving en meldingen alsmede het plannen, organiseren en leiden van handhavingacties. Je biedt ondersteuning aan de coördinator / leidinggevende bij de planning en de uitvoering van de werkzaamheden. Verder geef je adviezen en voorlichting over handhaving en over de toepassing van (uitvoerings)beleid en wettelijke voorschriften. Je adviseert vergunningverleners over handhaafbaarheid van vergunningen. Ten slotte leid of neem je deel aan projecten of werkgroepen en lever je een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling en –advisering.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau aangevuld met een relevante opleiding bij voorkeur in de milieutechniek en/of handhaving. Je hebt affiniteit met wet- en regelgeving en ruime ervaring in een soortgelijke functie.  Daarnaast is inzicht in weg- en waterbouw en waterstaatkundige aspecten een pré.

Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, beschikt over analytisch vermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid. Je hebt ruime ervaring in het opstellen van projectvoorstellen, plannen van aanpak en adviezen.  Je beschikt over de nodige organisatiesensitiviteit en je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Verder heb je een collegiale werkhouding en gevoel voor humor.

Meer informatie over de functie

Werk-/denkniveau

Bachelor - HBO

Arbeidsvoorwaarden

Maximum salaris: € 3962 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.

Salarisomschrijving:

Delfland biedt een salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring met een maximum van 3.926 euro per maand (schaal 10). Het betreft een fulltime aanstelling (36 uur per week). Delfland kent flexibele arbeidsvoorwaarden met een mogelijkheid van meerwerk tot 42 uur voor meer salaris en een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder volop opleidingsmogelijkheden.

Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Maximaal aantal uren per week: 36

Organisatie

Hoogheemraadschap van Delfland

Als heel Nederland binnenblijft, kom jij in actie. Het weerbeeld in Nederland vertoont steeds meer extremen. In kortere tijd valt er meer regen en de droogte in de zomer houdt steeds langer aan. Dat heeft consequenties voor de veiligheid van de woonomgeving. Het Hoogheemraadschap van Delfland zorgt voor een veilig woon-, werk-, en leefklimaat en beschermt mens en natuur tegen het water. Daarvoor zetten de professionals van Delfland zich iedere dag in. Vaak onzichtbaar maar altijd onmisbaar. Delfland investeert in een innoverende en kostenbewuste aanpak en een proactieve samenwerking met andere overheden en maatschappelijke organisaties. En dat in een van de meest dichtbebouwde, laaggelegen en dynamische delen van de Randstad. Werken bij het Hoogheemraadschap van Delfland Bij Delfland vind je uitdagend, inhoudelijk en vooral zinvol werk. Zonder Delfland zou een groot gedeelte van het gebied onbewoonbaar zijn. Ongeacht je functie werk je bij Delfland aan het maatschappelijke belang én aan veilige dijken, droge voeten en schoon water. Toe aan een nieuwe uitdaging in een waterrijke omgeving? Dan is het Hoogheemraadschap van Delfland jouw werkgever. Kijk voor het meest actuele aanbod van interessante functies en carrièrekansen op www.werkenbijdelfland.nl.

Meer informatie over de organisatie

Afdeling

Team Toezicht en Handhaving

Het team Toezicht en Handhaving is binnen de Sector Vergunning en Handhaving gepositioneerd. Dit team bestaat uit 26 enthousiaste medewerkers. Binnen dit dynamische en professionele team heerst een prettige en collegiale werksfeer. Voor dit team zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s.

Standplaats

Delft

Meer informatie

Meer informatie over de vacature:
Naam: de heer B.M. van Egmond, teamleider toezicht en handhaving
Telefoonnummer: 015-2701868
E-mailadres: wervingenselectie@hhdelfland.nl
Meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Naam: Mevrouw R.V. de Jong
Telefoonnummer: 015-2608161
E-mailadres: werving&selectie@hhdelfland.nl

Bijzonderheden

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 januari 2011.

vacature geplaatst op 14 Dec 2010 door Hoogheemraadschap van Delfland (Delft)


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl