reactietermijn vacature verstreken - Projectleider Groenbeheer
Oranjewoud


Een baan met verantwoordelijkheid? Alle ruimte om jezelf vakinhoudelijk én als mens te ontwikkelen? Oranjewoud daagt je uit!

Wat ga je doen?

Je zet je op alle manieren in om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het toepassen van de beheersoftware (GBI). Je bent in staat om zelfstandig beheeradviezen en plannen op te stellen in het vakgebied groen. Je gebruikt daarbij onze software voor het maken van meerjarenplannen en begrotingen. Je rapporteert, presenteert en communiceert op verschillende niveaus. Je vervult de rol van projectleider waarbij je projectmedewerkers aanstuurt en begeleidt. Ook heb je een belangrijke taak als het gaat om het coachen van jonge collega's. Kennisuitwisseling heb je hoog in het vaandel staan. Naar buiten toe ben jij één van de gezichten van de businessgroep Beheer. Je stopt veel energie in het verwerven van projecten en het onderhouden en uitbouwen van onze klantrelaties want: wij willen de klant écht begrijpen en verder helpen.

Wat biedt Oranjewoud

Oranjewoud is een moderne organisatie die vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft. Naast diverse cursussen en trainingen stellen we je met een persoonlijk ontwikkelingsplan in staat om kennis en vaardigheden te vergroten. Daarnaast hebben we aandacht voor jou persoonlijk. Waar mogelijk krijg je de ruimte en de verantwoordelijkheid om flexibel met je tijd om te gaan. Ook je arbeidsvoorwaarden kun je laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Uiteraard bieden wij een uitstekend en marktconform voorwaardenpakket.

Wat vragen we van jou?
  • Een afgeronde groene hbo-opleiding;
  • enige jaren relevante werkervaring;
  • kennis van groenbeheer en geautomatiseerde beheersystemen;
  • affiniteit met het integrale beheer van de openbare ruimte;
  • analytisch sterk;
  • commerciële instelling, gevoel voor verhoudingen op bestuurlijk en ambtelijk niveau.
Jouw werkomgeving:

Als één van de grootste onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus is Oranjewoud actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ruimtelijk Beheer is hier één van. De business groep Beheer adviseert gemeenten, provincies en waterschappen bij het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Van wegen tot groen, van kunstwerken tot riolering; we leveren niet alleen innovatieve, doelgerichte oplossingen, maar ook transparante beheersystemen.

Interesse?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Grietje Kuipers, telefoonnummer (0513) 63 42 13.
vacature geplaatst op 14 Dec 2010 door Oranjewoud


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl