reactietermijn vacature verstreken - Onderzoeker Milieu-Economie
CE Delft


CE Delft vervult al meer dan†30 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO's op nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken vanuit een eigen visie aan vraagstukken op het gebied van verkeer, energie, industrie. Milieueconomie is daarbij een belangrijke invalshoek. We zijn kritisch, open en constructief. Onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk en niet maximalisatie van de financiŽle winst. † Het werkveld milieueconomie van CE Delft heeft aantoonbaar veel invloed op de vormgeving van verschillende beleidsterreinen. Onze ideeŽn zijn terug te vinden in de fiscale vergroening, stimulering van biobrandstoffen, het aanpakken van de klimaateffecten van de luchtvaart en het waarderen van milieuschade. CE Delft is op deze manier een schakel tussen wetenschap en beleid. Met sterk toegepast onderzoek maken wij wetenschappelijke inzichten hanteerbaar voor beleidsmakers. † De milieueconomen van CE Delft houden zich ondermeer bezig met het ontwikkelen van economische instrumenten voor effectief en efficiŽnt milieubeleid, met kosten-batenanalyses en met het inschatten van de effecten van milieubeleid op de (inkomens)verdeling tussen burgers onderling, tussen sectoren en tussen de generaties. Voor dit werkveld zijn we op zoek naar een:

Onderzoeker Economie

We zoeken een collega die:††

  • Een analytische en creatieve instelling heeft
  • Een afgeronde opleiding economie of econometrie heeft
  • Over goede onderzoeksvaardigheden beschikt met zowel kwantitatief als beleidsmatig inzicht
  • Minimaal vijf jaar onderzoekservaring heeft in toegepast economisch onderzoek
  • Bij voorkeur ervaring heeft met het opzetten en acquireren van onderzoek
  • Affiniteit heeft met milieuvraagstukken
  • Ondernemend is ingesteld
  • Communicatief vaardig is, zowel mondeling als schriftelijk††


Wat bieden we?

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met leuk werk op de raakvlakken tussen politiek, bedrijfsleven en samenleving, met inhoudelijk gedreven collega's vanuit vele disciplines die communicatief, open en naar buiten gericht zijn.† CE Delft kenmerkt zich verder door een informele, niet-hiŽrarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en†CV naar Derk Hueting, onze personeelsmanager. E-mail:†pz@ce.nl Postadres:†CE Delft, Oude Delft 180, 2611 HH Delft Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je kijken op www.ce.nl of contact opnemen met Derk Hueting, op tel. 015-2150150.


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 21 Dec 2010 door ce


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl