reactietermijn vacature verstreken - Hoofd Communicatie & Voorlichting
WNF


Batenborch International zoekt voor WNF:

Wij zijn op zoek naar een dynamisch zwaargewicht voor de functie van Hoofd Communicatie & Voorlichting. De juiste kandidaat beschikt over een enorme dosis energie en weet met zijn of haar kennis en ervaring het team richting te geven, te motiveren en te inspireren.

Het Wereld Natuur Fonds (WNF), gevestigd in Zeist, zet zich sinds 1962 met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. Wij streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen, waardoor er een wereld tot stand wordt gebracht waarin mens en natuur in harmonie leven. Dit doen we samen met partners op verschillende niveaus (lokale bevolking, bedrijven, overheden en partnerorganisaties) gesteund door ruim 900.000 donateurs.

De unit Communicatie & Voorlichting is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van het Wereld Natuur Fonds in de gehele samenleving. Met een doelgroepgerichte aanpak die de moderne maatschappij op een goede manier weerspiegelt, weet jij de juiste doelgroep met de juiste kernboodschap en via de juiste mediamix te bereiken. Je zet strategische en tactische communicatie in ter ondersteuning van de doelstellingen van het WNF, voert fondsenwervende en corporate campagnes en zorgt ervoor dat het WNF actief is in het maatschappelijke debat. Kortom, het is jouw missie om het Wereld Natuur Fonds stevig te verankeren in de Nederlandse samenleving als zichtbare, relevante en leidende natuurbeschermingsorganisatie. Je werkt nauw samen met de unit Consumentenmarketing en rapporteert aan de Chief Marketing Officer.

Heb jij een academische opleiding met circa 10 jaar ervaring op gebied van communicatie, campagnes, persvoorlichting en issuemanagement? Heb jij 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring?

Is het altijd al een droom van je geweest om deel uit te maken van een organisatie met een maatschappelijk verantwoorde doelstelling? Reageer dan nu! Je brief en CV kun je mailen naar mevrouw Eline Schutten van Batenborch International, Utrechtseweg 139, 3702 AC Zeist. E-mail adres: info@batenborch.nl.

www.batenborch.nl
MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 23 Dec 2010 door Batenborch International


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl