reactietermijn vacature verstreken - Medewerker Energiezaken
Lidl Nederland GmbH


Locatie / Standplaats:
Hoofdkantoor in Huizen

Bedrijfscultuur:
Lidl is een dynamische, ‘jonge’ organisatie. Met nuchtere aanpakkers en korte communicatielijnen. Er hard voor willen werken en in alles altijd samen de beste willen zijn, is iets wat je bij iedereen in onze organisatie terugvindt. De lat voor jezelf hoog leggen. Van nature net even een stapje harder lopen. Zaken direct aanpakken, en initiatief tonen. Als je jezelf zo opstelt, biedt Lidl je naast een goed salaris alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt. Door je te coachen en je meer uitdagingen en verantwoordelijkheden te geven, haal je bij Lidl het beste uit jezelf. En kom je verder dan je ooit van jezelf gedacht had!

Functieomschrijving
Jouw energie levert ons energie!

Energie is onmisbaar in onze winkels. Op de afdeling Energie, die verantwoordelijk is voor het energiebeheer van alle filialen, de vijf distributiecentra en van het hoofdkantoor, bied je ondersteuning en zorg jij dat de administratie tot in de puntjes is verzorgd.

Lidl is continu op zoek naar nieuwe manieren om onze energiehuishouding te verbeteren en onze hoge ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken. En jij draagt hier natuurlijk ook jouw steentje aan bij. Jij bent verantwoordelijk voor de nutsaansluitingen van de ruim 330 filialen. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je aan de telefoon, het andere moment stort jij je op de binnengekomen facturen en controleer je of het juiste is gefactureerd. Want hier valt veel geld te besparen. Het contractbeheer van de verschillende leveranciers, maakt ook onderdeel uit van jouw takenpakket. Waar nodig zorg je dat contracten worden aangepast en je organiseert het administratieve proces rondom het wisselen van leveranciers of meetdiensten. Geregeld worden er filialen verbouwd, verplaatst of nieuw geopend. Jij weet als de beste hoe je alle informatie bij jouw collega’s boven tafel krijgt om te zorgen dat alle aansluitingen en meetinrichtingen op tijd worden aangepast.

Naast jouw standaard werkzaamheden, denk je graag mee én vooruit. De afdeling Energie is een kleine afdeling, die nog volop in ontwikkeling is. Met jouw oog voor detail en praktische inslag, kun jij een bijdrage leveren aan het nog efficiënter inrichten van de administratieve processen op de afdeling. Het is een uitdagende en afwisselende fulltime functie met eigen verantwoordelijkheden, die nauwkeurigheid vereist, maar je ook de kans biedt om te laten zien wat je in huis hebt.

Functie-eisen
Collega’s noemen jou positief, gestructureerd en onverstoorbaar. Een mbo-opleiding heb je op zak. Affiniteit met techniek is mooi meegenomen. Het voeren van een zorgvuldige administratie en het regelen en organiseren zijn aan jou goed besteed. Je bent een doorzetter, praktisch ingesteld en energiek. Omdat je met veel mensen in contact komt, gaat communiceren jou goed af.

Natuurlijk kun je lezen en schrijven met MS-Office. Je werkt graag zelfstandig, maar je bent ook een teamplayer: je bent er voor je collega’s en je helpt waar je kunt. Stevig sta je in je schoenen. En hoe druk het ook wordt, jij blijft nauwkeurig en efficiënt. Jouw vasthoudendheid en plezier in je werk zorgt ervoor dat overal bij Lidl alle energie de juiste kant op stroomt.

Solliciteren
Interesse?
Ga naar www.werkenbijlidl.nl en reageer via het online sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je jouw cv en motivatie ook mailen naar werken@lidl.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactinformatie
Lidl Nederland GmbH
Postbus 198
1270AD Huizen
Telefoon: 035-5287400
Email: werken@lidl.nl
vacature geplaatst op 03 Mar 2011 door lidl


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl