reactietermijn vacature verstreken - Veterinaire Praktijkmanager
AB Oost


Bedrijfsnaam:
AB Oost Commercieel/ Administratief

Locatie/Standplaats:
Limburg

Bedrijfsprofiel:
Het betreft een dierenartsenpraktijk gericht op landbouwhuisdieren (varkens, rundvee, pluimvee en gezelschapsdieren). Het is een professionele en innovatieve praktijk met meerdere lokaties.

Functieomschrijving:
U geeft leiding aan de dierenartsen en dierenartsassistenten over de verschillende vestigingen. U bent verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van de uit te voeren diensten. U bent actief in het onderhouden en uitbreiden van (klant)relaties. U bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de verschillende vestigingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. U draagt zorg voor de begeleiding, opleiding, training en beoordeling van de medewerkers. U signaleert proces verbeteringen en u ziet er op toe dat vastgestelde procedures en voorschriften worden nageleefd.
Als praktijkmanager rapporteert u direct aan de algemeen directeur. U doet voorstellen voor verbeteringen over bijvoorbeeld werksfeer, kwaliteit en het verhogen van de bedrijfsresultaten.

Functie-eisen:
Wij bieden een interessante, zelfstandige en veelzijdige fulltime baan in een organisatie met korte lijnen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen met o.a. een marktconform salaris, lease-auto en ruime mogelijkheden voor opleiding & training.

Dienstverband:
Vast
vacature geplaatst op 08 Mar 2011 door AB Oost


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl