reactietermijn vacature verstreken - Energie co÷rdinator 80%
Natuurmonumenten
Functienaam:
Energie co÷rdinator 80%

Functieomvang:
Part-time

Duur:
Tijdelijk

Locatie:
's-Graveland

Sluitingsdatum:
7 sep 2011 - 02:00

Opengesteld:
1 aug 2011 - 02:00

Natuurmonumenten is een natuurbeschermingsorganisatie, een vereniging van ruim 750.000 leden verzameld rond ÚÚn idee. Dat idee is: samen zorgen voor natuur in ons land. Natuur is onmisbaar en geeft ons de mogelijkheid te genieten van rust en ruimte. Om de natuur ook voor de toekomst veilig te stellen, koopt en onderhoudt Natuurmonumenten natuurgebieden in heel Nederland. Al meer dan honderd jaar lang. Inmiddels beschermt Natuurmonumenten ruim 100.000 hectare verspreid over 355 gebieden. Natuurmonumenten is een vereniging met een bestuur en verenigingsraad. Meer dan 680 mensen werken dagelijks hard aan aankoop, beheer en beleidsbe´nvloeding. Daarbij krijgen zij steun van bijna 3.000 vrijwilligers. Natuurmonumenten zoekt per direct een ervaren energieco÷rdinator. Standplaats: afdeling Natuur en Landschap op het centraal kantoor te s-Graveland.

Wat houdt de functie in ? Natuurmonumenten is in 2007 gestart met een klimaatprogramma met als doel om in 2020 een klimaatneutrale organisatie te zijn. Het verduurzamen van het in de natuurgebieden gelegen gebouwenbezit is een belangrijk onderdeel van het klimaatprogramma en om die reden is het team Bouwkunde op zoek naar een ervaren energieco÷rdinator. De onderstaande werkzaamheden zullen door de energieco÷rdinator worden verricht :
 • Bouwkundigen, projectleiders en beheerders in de organisatie adviseren over duurzaam (ver-)bouwen en beheren van vastgoed.
 • Sturend adviseren over klimaatbeheersing in alle bedrijfsgebouwen en altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om energieverbruik te reduceren.
 • Opzetten van het project om 50% van de gebouwen van Natuurmonumenten in 10 jaar te voorzien van verwarmingsketels die op biomassa draaien.
 • Aanspreekpunt en vraagbaak binnen de organisatie zijn op het gebied van energievraagstukken en op de hoogte zijn en blijven van innovatieve ontwikkelingen in de markt.
 • Het verder in kaart brengen van de stand van zaken van de klimaatbeheersing in alle bedrijfspanden van Natuurmonumenten (zoals type ketel, jaar van aanschaf, enkel- of dubbelzijdig glas, etc.). Input wordt geleverd vanuit bouwkunde en de beheereenheden.
 • Opzetten en (laten) uitvoeren van meerjarenplanning om bedrijfsgebouwen van Natuurmonumenten gestructureerd duurzamer te maken.

Functieomvang: 80% dienstverband (Natuurmonumenten kent een werkweek van 37 uur)

Duur: Vooralsnog wordt een tijdelijke arbeidsovereenkomst aangeboden.

Wat verwachten wij?

 • HBO werk- en denkniveau (HTS-werktuigbouw).
 • Uitstekende (technische) kennis van klimaatbeheersing systemen.
 • Je bent in staat om zelfstandig projecten te initiŰren en tot een goed einde te brengen.
 • Je hebt kennis van milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
 • Je bent accuraat en analytisch sterk en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je beschikt over de vaardigheid om adviezen goed op schrift te zetten zoals van een adviseur mag worden verwacht.
 • Je weet van aanpakken en realiseert je dat Natuurmonumenten resultaat wil zien en stuurt daarop.
 • Je kunt met Excel werken.

De volgende competenties zijn vereist: omgevingsbewustzijn, samenwerken, klantgerichtheid/gastvrijheid, onafhankelijkheid en stijlflexibiliteit.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een professioneel team. De energieco÷rdinator functioneert onder de teamleider Bouwkunde. Afhankelijk van relevante werkervaring vindt inschaling plaats in de aanloop- of functieschaal (min. 2.761,-- en max. 4.385,-- bruto per maand bij een voltijds dienstverband).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Bouwkunde via 035-6559 823.

Sollicitaties gericht aan Madeleine Maaskant, graag via onze website www.natuurmonumenten.nl tot en met 7 september a.s. Sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 14 september 2011 en de eventuele tweede gesprekken op woensdag 21 september 2011.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 31 Aug 2011 door Natuurmonumenten


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl