reactietermijn vacature verstreken - Adviseur mariene ecologie
Grontmij Nederland B.V.

Grontmij zoekt voor het team ecologie een adviseur mariene ecologie (32-40 uur per week).

Wat ga je doen?
Je werkt in een multidisciplinair team aan diverse adviesprojecten op het gebied van mariene ecologie. Je bent betrokken bij alle projectfasen: van het schrijven van offertes tot het rapporteren aan en adviseren van overheden en industrie. Aandachtsvelden zijn onder andere effectvoorspellingen, ecologische monitoring en zoet-zoutovergangen. Daarnaast lever je een bijdrage aan multidisciplinaire projecten op het gebied van kustbeheer. Je werkt vooral aan de effecten van ingrepen en maatregelen, doelstellingen en toetsing aan wet- en regelgeving, waaronder Kaderrichtlijn Water (marien).

Wie ben jij?
Je hebt een academisch werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring opgedaan, bij voorkeur bij een adviesbureau of onderzoeksinstituut. Je hebt actuele kennis van de mariene ecologie en ecotoxicologie. Je bent in staat om zelfstandig te werken en tot afgeronde adviesproducten te komen en je kunt samenwerken in een team. Daarnaast ben je initiatiefrijk en klantgericht en heb je bij voorkeur ervaring in de ecologische aspecten van kust- en zeebeheer. Je bent zorgvuldig, kritisch, flexibel en stressbestendig. Je gebruikt je organisatorische en commerciŽle vaardigheden en je hebt gevoel voor de context waarin advisering plaatsvindt. Ten slotte bezit je goede mondelinge en aantoonbare schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Werken bij Grontmij doe je in een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en- ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Grontmij opereert landelijk en in internationale projecten.

GeÔnteresseerd?
Inhoudelijke informatie kun je krijgen bij Michiel Wilhelm, teamleider team Ecologie, telefoon 020 592 22 44, e-mail Michiel.Wilhelm@grontmij.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Marieke ViŽtor, recruiter, telefoon 030 220 73 58, email recruitment.nl@grontmij.nl.vacature geplaatst op 09 Sep 2011 door Grontmij Nederland B.V.


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl