reactietermijn vacature verstreken - IT Consultant
Het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds is een onafhankelijke, internationale organisatie, die wereldwijd werkt aan het behoud van de natuur en de bescherming van de dieren en planten die daarin leven. Het Wereld Natuur Fonds werkt in units binnen vier afdelingen: Natuurbescherming, Financiën & Bedrijfsondersteuning, Marketing & Communicatie en HR. Het kantoor van het Wereld Natuur Fonds is gevestigd in Zeist. Eén van de units binnen de afdeling Financiën & Bedrijfsondersteuning is de unit ICT. In verband met het vertrek van een collega is een vacature ontstaan voor

IT-consultant

(functieniveau Applicatiebeheer; 40 uur per week)

De ICT-unit ondersteunt de medewerkers van het WNF met ‘state-of-the-art’ applicaties en technieken . Het WNF beschikt onder andere over een toonaangevend CRM systeem voor haar ruim 900.000 donateurs. Recent won het WNF de ‘Data Quality Award 2010’ vanwege de hoge kwaliteit van haar data-processen. De technische architectuur is recent geheel vernieuwd (VMware, Windows Server 2008 R2, W7, Oracle 11g).

De functie Je bent een spin in het web van serviceverlening aan de gebruikers. Je adviseert en ondersteunt hen bij het gebruik, de inrichting en verbetering  van de applicaties. De belangrijkste gebruikersgroep is de unit Consumenten Marketing. Je assisteert hen bij de inrichting en verwerking van campagnes. Daarnaast ondersteun je andere gebruikersgroepen, zoals de units Financiën, Customer Operations en HR, bij het gebruik van hun applicaties. Je doet voorstellen tot verbetering van de dienstverlening en ontwerpt en realiseert functionele wijzigingen.

Kernactiviteiten
  • Bewaken en verbeteren van de serviceverlening aan diverse gebruikersgroepen.
  • Adviseren bij, ontwerpen van en (laten) uitvoeren van functionele en technische wijzigingen in de diverse informatie-systemen, implementeren en testen van nieuwe systeemcomponenten en (web)services. Tevens begeleid je de gebruikers bij de veranderingen en vul je de gebruikersdocumentatie en werkprocessen aan.
  • Planning en uitvoering van de standaard activiteiten van applicatiebeheer: - zorgdragen voor het adequaat functioneren van de verschillende informatiesystemen (operatie, beheer en beveiliging) - zorgen voor tijdige en juiste werking van de standaardprocessen/-productie - verzorgen van gebruikersondersteuning en documentatie
  • Ondersteuning van marketingactiviteiten:
  • Adviseren bij de ontwikkeling, uitvoering en verwerking van campagnes
  • Het opleveren van selecties en analyses
  • Het begeleiden van externe partners, zoals data-entry en telemarketing bureaus, bij de technische uitvoering van campagnewerkzaamheden
  • Onderhouden van koppelingen met de website en email-applicatie d.m.v. webservices

In de functie werk je samen met twee consultants/applicatiebeheerders. Eén van hen heeft als primaire taak het uitvoeren van de dagelijkse productie en de eerstelijns gebruikersondersteuning. Je rapporteert aan het Hoofd ICT.

De functie eisen Je beschikt over een HBO  werk- en denkniveau en hebt tenminste 3 jaar  ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt gedegen kennis van de ontwikkeling en het beheer van ICT-systemen en je kunt een complexe systeemarchitectuur overzien. Kennis van (Oracle) databases (10g/11g),  SQL, PL/SQL. PHP5, MySQL, XML  en recente desktopapplicaties is een must. Kennis van W2008 servers, HTML, CSS, Webservices, Business Objects en de Magma Enterprise Suite van Plain Synergy is een pré. Je bent communicatief goed onderlegd, servicegericht en hebt goede analytische vaardigheden. Je kunt het belang afwegen tussen gebruikerswensen en het belang van continuïteit van de informatievoorziening en stabiliteit van de systemen.

Je bent enthousiast, leergierig, hebt een passie voor nieuwe technieken  en wilt graag groeien in projectmanagement en systeemanalyse.

Wat bieden wij Het Wereld Natuur Fonds is een enthousiaste, dynamische en veelzijdige organisatie met een informele sfeer. Het salaris bedraagt circa € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en procedure Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan voor 17 oktober a.s. een e-mail met motivatie en CV naar Ellen Kloosterman, afdeling HR, ekloosterman@wwf.nl.  Vermeld in de subjectregel ‘vacature IT-consultant/applicatiebeheer’. Voor functie-inhoudelijke vragen kan je terecht bij Henk Middelbrink, Hoofd ICT, 06-51913661 of hmiddelbrink@wwf.nl .

Overige informatie Het Wereld Natuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren.  

vacature geplaatst op 25 Sep 2011 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl