reactietermijn vacature verstreken - Senior projectmanager bodemsanering
Arcadis
Algemeen
ARCADIS is het grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van Nederland. Met 2400 medewerkers in Nederland, en 16000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu en ruimte, water en gebouwen. Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. ARCADIS is een bedrijf om trots op te zijn.

Nederland verandert. Continu. Waar het gebruik van de ruimte verandert, is ARCADIS actief. We werken aan de ruimte om te wonen, werken, reizen en ontspannen. Zo is de divisie Milieu & Ruimte betrokken bij de ontwikkeling en herstructurering van woonwijken, bedrijventerreinen en industriŽle locaties, infrastructuur, natuur- en recreatiegebieden. We spelen in op maatschappelijke behoeften en de eisen van de tijd. Vertalen die naar duurzame ruimtelijke en milieuoplossingen. Helpen die ook realiseren. Zoeken naar balans: ruimte voor ontwikkeling en zorg voor de kwaliteit van onze leefomgeving.

Onze adviesgroep Bodem (circa 120 medewerkers) houdt zich bezig met grote integrale projecten waarbij veel (technische) disciplines betrokken zijn. We leveren onze diensten bij zowel industrie als overheid. ARCADIS behoort wereldwijd tot de top 3 op bodemgebied. Dit door middel van innovatieve (totaal) oplossingen voor de klant. Een goed voorbeeld hiervan is ons GRiPģ programma (gegarandeerde bodemsanering). Voor meer informatie over ons werkveld bodem klik hier.

Functieomschrijving
Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een senior projectmanager bodemsanering.

Als projectmanager onderhoud je intensieve klantrelaties waaruit je zelfstandig opdrachten verwerft en aanstuurt. Naast je projectmatige werkzaamheden houd je je bezig met de aansturing van medewerkers en het implementeren van processen uit onder andere het managementsysteem. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, projectpartners en andere betrokkenen en je zorgt voor de coŲrdinatie van alle betrokkenen. Op basis van technisch vakmanschap geef je inhoud aan het project en neem je besluiten op het gebied van tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie.

Wat vragen wij?
Voor de functie van senior projectmanager bodemsanering vragen wij een stevige persoonlijkheid. Je hebt ruime ervaring met contractbegeleidingen, variŽrend van traditionele directie UAV tot en met het opstellen van, en de begeleiding van, innovatieve contracten.
Kennis van relevante jurisprudentie is een duidelijk pre en ervaring met asbestsaneringen is wenselijk.

Als projectmanager ben je ondernemend, klantgericht, commercieel en communicatief vaardig. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en neemt verantwoordelijkheid. Je bent beheersmatig sterk en een teamspeler richting de eigen organisatie. Je hebt een hbo of academische opleiding en minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring met het managen en begeleiden van complexe projecten in het relevante werkgebied.

Wat bieden wij?
Een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met divers talent binnen verschillende (technische) disciplines. Wij geloven dat werken in gemengde teams leidt tot meer uitwisseling van kennis, ideeŽn en ervaringen en resulteert in een succesvolle organisatie. We zijn praktisch, zakelijk, wendbaar en ondernemend. Onze projecten zijn vaak van groot maatschappelijk belang. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit zijn voor ons de leidraad. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je met name goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Er is volop ruimte voor vernieuwende ideeŽn.

Reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, recruiter, via telefoonnummer 06-27060697.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 27 Jan 2012 door Arcadis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl