reactietermijn vacature verstreken - Servicemanager/Teamleider Systeembeheer (m/v)
Het Wereld Natuur Fonds
Zeist - Ben je op zoek naar een baan waarin je niet alleen je technische kennis op het gebied van de kantoorautomatisering kunt gebruiken, maar tevens extra ervaring kunt opdoen als project- en teamleider? Wil je je praktijkervaring om zetten in klantvriendelijke lange termijn oplossingen? Reageer dan op onze vacature Servicemanager/Teamleider Systeembeheer.

De unit Informatiemanagement is verantwoordelijk voor het gebruik en beheer van de informatiesystemen en de ICT-infrastructuur. Daarmee levert zij een bijdrage aan de verbetering en ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Momenteel bestaat de unit uit 3 personen in dienst van het Wereld Natuur Fonds en 3 gedetacheerde medewerkers. Binnen de unit is een vacature voor de functie van
 
Servicemanager/Teamleider Systeembeheer (m/v)
voor 40 uur per week
 
De functie
Als Servicemanager en Teamleider Systeembeheer ben je de meewerkend manager van onze ICT servicedesk en ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze systemen. Dat betekent enerzijds dat je de ICT servicemedewerkers aanstuurt en ook je rijke technische ervaring inzet om complexe problemen op te lossen, waar nodig samen met externe beheerpartijen. Anderzijds ben je projectmanager en help je mee structurele, toekomstgericht wijzigingen in de serviceverlening en systeemarchitectuur te ontwerpen en te (laten) uitvoeren. De projecten hebben betrekking op de serviceverlening aan de gebruikers, de technische architectuur en de kwaliteit van het beheer en de beveiliging van de systemen.
Je ondersteunt en faciliteert kenniswerkers/professionals om op een efficiënte manier hun doelen te bereiken. Je geeft leiding aan een klein team van (deels) gedetacheerde Servicemedewerkers.
 
Kernactiviteiten
Service
  • Het adviseren en ondersteunen op bedrijfsniveau van de professionals van het WNF in het gebruik en de toepassing van ICT-middelen voor een kantooromgeving.
  • Het aansturen van de Servicedesk en het optimaliseren van de serviceverlening.
  • Op bedrijfsniveau faciliteren en bevorderen van kennisontwikkeling en kennisdeling met ICT-middelen.
Beheer
  • Beschikbaar stellen en beheren op bedrijfsniveau van adequaat functionerende, kosteneffectieve en goed beveiligde ICT-middelen en interne en externe netwerk(en) voor een kantooromgeving. Aansturen van externe leveranciers, beheren van SLA’s.
Beleid en projectmanagement
  • Beleidsmatige voorstellen doen/adviseren van het Hoofd ICT t.a.v. wijzigingen in het Informatiebeleid
  • Uitwerken van het ICT beleid in concrete project(voorstellen), wijzigingen in de architectuur en nieuwe services.
  • Projectmatig (laten) wijzigen van de technische en functionele architectuur voor een kantooromgeving n.a.v. gewijzigde servicebehoefte, ontwikkelingen in de ICT of gewijzigde normen en standaards.
Wie ben je?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ruime aantoonbare ervaring (± 5 jaar) als systeembeheerder en/of helpdeskmedewerker. Het analyseren van problemen en het denken in oplossingen gaat je goed af.
 
Je bent communicatief sterk en je hebt een dienstverlenende instelling waarin kwaliteitsbesef en serviceverlening voorop staat. Jouw nieuwe uitdaging ligt op het organisatorische vlak, binnen een vertrouwde systeemtechnische omgeving. Vanuit een solide technische basis groei je naar een rol als ‘facilitator/inspirator’en ‘projectmanager’.
 
Je hebt ruime ervaring met servicemanagement en met Microsoft producten (Windows7, Windows Server 2008 R2, SCE), netwerkbeheer en virtualisatie van zowel servers als desktops (VMware, Quest vWorkspace). Ervaring met Kennismanagement projecten, zoals de implementatie van een Intranet en/of Document Management Systemen is een pré.
 
Wat bieden wij
Het Wereld Natuur Fonds is een enthousiaste, dynamische en veelzijdige organisatie met een informele sfeer. Het salaris bedraagt ca. € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Informatie en procedure
Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan een e-mail met motivatie en c.v. naar Ellen Kloosterman, afdeling Human Resources, ekloosterman@wwf.nl . Vermeld in de subjectregel “vacature Servicemanager/Teamleider Systeembeheer”.
Met functie-inhoudelijke vragen kan je terecht bij Henk Middelbrink, Hoofd ICT, 06-51913661 of hmiddelbrink@wwf.nl .
 
Overige informatie Het Wereld Natuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren. Wij proberen deze vacature zelf in te vullen, mocht dit niet lukken dan nemen wij graag zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.  
vacature geplaatst op 28 Jan 2012 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl