reactietermijn vacature verstreken - Business Controller
Nuon

Een zelfstandige Business controller functie in een aantrekkelijke, duurzame setting?

Binnen Nuon voorziet de Business Unit Heat een groeiend aantal bedrijven en particulieren van duurzame warmte ťn koude. Door bijvoorbeeld industriŽle restwarmte en lokale koudebronnen, zoals meren, te benutten, profiteren onze klanten van maximaal comfort en leveren we een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Onze organisatie realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke energie te voorzien.

Heb jij de ambitie om de energievoorziening van toekomstige generaties te optimaliseren en een business partner te zijn in belangrijke investeringsbeslissingen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken Business controller voor de locatie Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als Business controller in het duurzame hart van onze organisatie, benut je jouw bedrijfseconomische talenten om het rendement van onze projecten te optimaliseren. Je bent een business partner van de business manager en je staat hem met raad en daad bij op het gebied van cashflow prognoses, risico analyses, subsidies en (groen-) financiering. Jouw informatie en advies spelen een zeer belangrijke rol in de besluitvorming van het management. Daarbij heb je veel contact met de organisatie, en wordt er van je verwacht met verbeterideeŽn te komen. Jij bewaakt de financiŽle voortgang van Joint Venture projecten, waarbij je jouw kennis inzet om een constructieve bijdrage te leveren binnen de stuurgroep. Jouw rol daarin is om de omzetverwachtingen te controleren en reŽle prognoses op te stellen. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het samenstellen van de business plannen en budgetten, welke gebaseerd zijn op een brede portfolio aan warmte- Ťn koude projecten. Tenslotte analyseer je ook de maandresultaten en kan je gevraagd worden om te participeren in internationale projectteams binnen de business unit Heat Europe.

Wie zoeken we ?

Om deze functie van Business Controller perfect in te kunnen vullen vragen wij:

  • Een WO financiŽle achtergrond (WO Economie/Bedrijfskunde of vergelijkbaar)
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van bijv. Forecasting, Business planning, Waarderingen of Cash Flow analyses binnen een corporate of consultancy omgeving.
  • Ervaring met ERP, Cognos en Excel
  • Sterke adviesvaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden

De Business Controller gaat proactief op zoek naar verklaringen, waarbij kennis van de onderliggende processen essentieel is. Je bent toe aan een tweede stap in je carriŤre en wil meer dan een rapportage rol. Je vindt het een uitdaging om de resultaten van ďjouwĒ projecten te verbeteren, opereert sterk resultaatgericht en kan je bevindingen met overtuiging overbrengen. Herken je jezelf hierin? Een afspraak is snel gemaakt!

Waar werk je ?

De standplaats van deze functie is in Amsterdam, dit wissel je af met afspraken op de verschillende locaties van business unit Heat NL.

Wat kunnen wij je bieden?

Nuon biedt je een snel evoluerende werkomgeving en de kans om met grote inhoudelijke betrokkenheid te opereren. Bovendien lever je een bijdrage aan duurzame projecten met grote maatschappelijke ťn financiŽle belangen, want je bent mede verantwoordelijk voor de prestaties van een bedrijf met een omzet van 170 mln.

  • Ons hoofdkantoor is gelegen binnen de ring van Amsterdam en goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • We kennen een goede secundair pakket, waaronder een collectieve ziektekosten verzekering; goede pensioen regeling; levensloop; winstdeling; reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Nuon kent flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je onder andere je vakantiedagen kan aan- en verkopen

Meer weten?

Jasper Aagten, Recruiter + 31 06 119 10 362, kan je alles over deze functie vertellen. Of solliciteer direct via de website!


Grotere kaart weergeven
vacature geplaatst op 08 Feb 2012 door Nuon


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl