reactietermijn vacature verstreken - Medior Adviseur Energie Industrie
BECO Groep

Vanwege het toenemende aantal projecten binnen ons cluster Klimaat & Energie zijn wij op zoek naar een:

Medior Adviseur Energie Industrie

De functie Je voert projecten uit met het oog op energiebesparing en het gebruik van duurzame energie bij met name de industrie. Je houdt je bezig met het opstellen van energie-efficiencyplannen voor bedrijven in diverse industriŽle sectoren, het doorlichten van industriŽle processen met het vizier op energieverbruik, het organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven over energiebesparende maatregelen, het leveren van een bijdrage aan de energiemonitoring en -analyse van bedrijven en het opstellen van CO2-voetafdrukken voor zowel bedrijven als overheden.

Het cluster Klimaat & Energie bestaat op dit moment uit zeven adviseurs en een clustermanager in Nederland en zes adviseurs in BelgiŽ. Dit cluster is de laatste jaren gestaag groeiende. Zowel binnen de vestigingen in Nederland als de vestiging in BelgiŽ is veel specialistische kennis met betrekking tot energievraagstukken aanwezig.

Functieprofiel Een goede kandidaat voor deze functie beschikt in ieder geval over een technische opleiding en een aantal jaren werkervaring binnen een industriŽle omgeving. Daarnaast beschikt een adviseur over vaardigheden als goede contactuele vaardigheden, analytisch en organisatorisch vermogen, assertiviteit, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

†††††††† Je hebt affiniteit met technisch inhoudelijk werk rondom energiebesparing/duurzame energie in een adviserende rol binnen de industriŽle sector.

†††††††† Je hebt een technische opleiding op academisch niveau, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde,

elektrotechniek, industriŽle techniek, energietechniek of chemische technologie.

†††††††† Je hebt 3-5 jaar werkervaring in de industrie, bijvoorbeeld ervaring met procesoptimalisatie van productielijnen of de nieuwbouw van productielijnen.

†††††††† Je bent in het bezit van een autorijbewijs en bereid tot reizen

†††††††† Je hebt een goede Engelse schrijf- en spreekvaardigheid, kennis van andere talen is een prť.

†††††††† Je bent woonachtig, bij voorkeur, in de buurt van onze locaties in Utrecht of Rotterdam

De salarisindicatie ligt tussen Ä2.500,- en Ä3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast is er een winstdelingsregeling en krijg je een laptop en mobiele telefoon.

De functie is, in verband met de duur van het huidige project, in ieder geval tot en met 31 oktober 2012. Onze intentie is om de arbeidsovereenkomst daarna te verlengen. Doordat een eventuele verlenging echter mede afhankelijk is van een aantal (externe) factoren, zoals het aantal uit te voeren projecten na oktober 2012, kunnen wij hier helaas geen garantie over geven. Wij hechten niet alleen veel waarde aan binding van onze medewerkers, maar ook aan eerlijkheid richting onze (toekomstige) medewerkers over wat ze van hun toekomst bij Beco mogen verwachten.

Bedrijfsprofiel Beco is een internationaal werkend adviesbureau op het vlak van duurzaamheid met ongeveer 40 werknemers in Nederland. Onder het motto ďWinst in duurzaamheidĒ zoeken wij samen met onze klanten (bedrijven en overheden) naar oplossingen die de synergie tussen mens, milieu en winstgevendheid versterken. Soms doen we dat door praktische ondersteuning of instrumenten te bieden, soms door met een frisse blik naar beleid te kijken, maar altijd gericht op resultaat. Het gaat ons om slim en verantwoordelijk ondernemen op een manier die bij de organisatie past: verder durven doordenken en bewust omgaan met mensen en middelen.

Bij Beco werk je in een uitdagende en maatschappelijk relevante functie met gedreven collegaís, zowel zelfstandig als in teamverband. De sfeer is informeel en je krijgt het vertrouwen en de mogelijkheden om volop invulling te geven aan je eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.

GeÔnteresseerd? E-mail je motivatie met je Curriculum Vitae naar†Chantal Sauter†(sollicitaties@beco.nl). Meer informatie? Chantal Sauter†(HR adviseur) :† 06-13736694

Een assessment kan deel uitmaken van de wervingsprocedure.†

vacature geplaatst op 15 Feb 2012 door BECO Nederland


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl