reactietermijn vacature verstreken - Medior adviseur Groen
Grontmij Nederland B.V.

Grontmij zoekt voor de afdeling Milieu & Ruimte Zuid, team Regionale Planning een medior adviseur Groen (36 uur per week).

Wat gaat u doen?
Als medior adviseur groen adviseur bent u verantwoordelijk voor beleidsmatige en inhoudelijke advisering aan gemeenten en provincies over een grote verscheidenheid aan mono- en multidisciplinaire projecten op het gebied van groenvoorziening, inrichting en herinrichting. Beheer vormt daarbij de rode draad.

U werkt als adviseur individueel en in teamverband aan vraagstukken in het stedelijk en landelijk gebied, veelal ook in de rol als projectleider. Veel voorkomende adviesproducten en -diensten zijn groenvisies, groen- en bomenbeleidsplannen, groenbeheerplannen. Uw affiniteit met geautomatiseerde beheersystemen, maakt dat u specifieke wensen van klanten vertaalt naar een passende inrichting van het beheersysteem en u begeleidt hierin persoonlijk uw klanten.

Deze functie omvat een ontwikkelingsperspectief waarin wordt verwacht dat u uiteindelijk in staat bent om vanuit uw kennis in het totale beheer van openbare ruimten uw advisering uit te breiden naar organisatieadviezen of een strategische heroriëntatie op het terrein van groenvoorziening. Met uw kennis en professionalisme weet u huidige opdrachtgevers, binnen en buiten uw netwerk, blijvend te binden en hen te overtuigen een langdurige relatie met Grontmij aan te gaan.

Wie bent u?

  • U hebt een afgeronde opleiding Tuin- en Landschapsinrichting, afstudeerrichting beheer (hbo) of vergelijkbaar en minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een commercieel bedrijf.
  • U bent in staat om vanuit de projecten goed klantcontact te onderhouden en actief de markt te bewerken.
  • U bent als vakspecialist ambitieus, commercieel gedreven, zelfstandig, initiatiefrijk en communicatief vaardig.
  • U bent bekend met geautomatiseerde beheersystemen. Kennis van het beheersysteem van Grontmij, dg DIALOG, is een pre.
  • U gaat voor kwaliteit en resultaat. Met overtuigingskracht weet u klanten en collega’s te enthousiasmeren en een initiatief tot een succesvol project af te ronden.
  • Kennis van en affiniteit met sportvoorzieningen (sportparken, sportvelden etc.) is een pré.


Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in uw persoonlijke groei en loopbaan. Grontmij kent een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en- ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Geďnteresseerd?
Meer informatie over deze functie kunt u krijgen bij Rob van Roosmalen, teamleider Regionale Planning & Leisure, telefoon 040 265 42 60. Informatie over de sollicitatieprocedure kunt u krijgen bij Mark Wybenga, recruiter, telefoon 030 220 79 34, e-mail recruitment.nl@grontmij.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

vacature geplaatst op 01 Apr 2012 door Grontmij


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl