reactietermijn vacature verstreken - R&D medewerker
Izen Energy Systems


Kiezen voor IZEN…

Je bent op zoek naar een toffe job waar jij je steentje kan bijdragen aan een duurzaam milieu? Waag nu uw kans en kies voor IZEN. Wij ontwikkelen, produceren en installeren systemen voor hernieuwbare energie en dit al gedurende 25 jaar.

Om onze groei te ondersteunen, zoeken we een Productengineer voor onze R&D afdeling.

Als Productengineer ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van innovatieve producten van onze oplossingen in hernieuwbare energie. Je analyseert alle aspecten van nieuwe ontwikkelingen, zoals materialen, kostprijzen en mogelijkheden. Je bent in staat mechanische structuren (in aluminium, staal) te berekenen en te tekenen, rekening houdende met stabiliteit en sterkteleer. Hierbij bestudeer je ook de economische en technische haalbaarheid en mogelijke implementaties van je projecten. Je communiceert hiervoor met mogelijke leveranciers en partners.

Je zet de resultaten van deze analyses om tot producten in overleg met andere afdelingen (uitwerken van de specificaties, van het design, van de technische gegevens, …)

Wij kiezen voor jou!

Je bent een enthousiast en gemotiveerd ingenieur met een ruime ervaring in technisch tekenen (uitstekende kennis autocad). Je bent muti-disciplinair ingesteld en hebt een grote technische interesse. Je bent zeer resultaat- en klantgericht en je hebt bovendien ervaring of grote affiniteit met het communiceren en onderhandelen met mogelijke leveranciers op hoog niveau. Je bent conceptueel sterk ontwikkeld en beschikt over een analytische en synthetische geest.

Je werkt zelfstandig, flexibel, neemt verantwoordelijkheid en je bent een teamspeler welke stressbestendig blijft, ook bij krappe deadlines.

We kijken uit naar kandidaten met een sterke interesse in hernieuwbare energie. Bij voorkeur genoot je een hogere technische of bouwkundige ingenieursopleiding, ben je communicatief zeer sterk en heb je ten minste drie jaar relevante ervaring. Vlot communiceren (mondeling en schriftelijk) in het Engels en Frans is noodzakelijk, Duits een pluspunt.

Gekozen?

Dan beloven wij je een boeiende carrière in een beloftevol bedrijf met een leuke werksfeer. Zo dragen wij ons steentje bij aan jouw toekomst… en jij aan die van onze planeet.

Solliciteer via email tav vacature@izen.be met cv en motivatiebrief met duidelijke vermelding van de vacature waarvoor je solliciteert.

vacature geplaatst op 15 Apr 2012 door Izen Energy Systems


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl