reactietermijn vacature verstreken - Receptionist(e)
Stichting IUCN Nederlands Comité

IUCN NL zoekt een fulltime front office receptionist(e)

De Stichting IUCN Nederlands Comité (IUCN NL) is een samenwerkingsorganisatie van 36 Nederlandse lidorganisaties van de International Union for Conservation of Nature (IUCN), de grootste overkoepelende natuurbeschermingsorganisatie in de wereld, bekend van de Rode Lijst van bedreigde soorten. IUCN NL zet zich in voor het behoud van biodiversiteit en ecosystemen in Nederland en wereldwijd. Bij IUCN werken op dit moment 40 mensen (31 fte). 26 zijn inhoudelijke programma- en projectmedewerkers, de overige medewerkers behoren tot de ondersteunende staf respectievelijk de tweehoofdige directie.

Binnen het team Office Management is IUCN NL op zoek naar een enthousiaste en dienstverlenende front office receptionist(e) met goede telefoonstem.

Taakomschrijving
De taak van het Office Management is zorgdragen voor een goed lopend kantoor met betrekking tot het secretariaat, receptie en interne organisatie. De front office receptionist(e) ondersteunt in brede zin de Office Manager in het gevarieerde takenpakket en voert alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig en efficiënt uit. Als gastvrouw/heer is het correct aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken en het ontvangen van gasten een belangrijke taak. De meeste tijd wordt besteed aan ondersteunende, administratieve en facilitaire zaken die bijdragen aan de professionele en collegiale werksfeer. Bijvoorbeeld de administratieve ondersteuning van projectmedewerkers, dienstreizen boeken, voorraad beheren en vertalingen regelen.
Kortom: een zeer diverse spin-in-het-web functie.

Functie-eisen
 • Aantoonbaar MBO/MBO+ werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie.
 • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis van en vaardigheid met Microsoft Office tools, internet en database.
 • Hands-on mentaliteit en teamspirit.

 • Je bent nauwkeurig, praktisch en dienstverlenend ingesteld. Je hebt snel overzicht en pakt zaken doelgericht op. Je toont initiatief, stelt prioriteiten en kunt multitasken.

  Wij bieden:
  Een veelzijdige baan bij een internationale, groene netwerkorganisatie. Een fulltime aanstelling per 1 juni 2012. De werktijden zijn van 08.30 tot 17.00 uur. Salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie, ervaring en opleiding. Een aangename, groene werkplek op een prachtig stukje in het hart van Amsterdam.

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rita van Keulen, Office Manager, maandag en woensdag op 020-3018211. Sollicitaties (motivatie en cv) mogen -bij voorkeur per e-mail- vóór 1 mei 2012 worden gestuurd naar:

  IUCN NL
  t.a.v, Monique de Jong, P&O
  vacature@iucn.nl
  Plantage Middenlaan 2K
  1018 DD Amsterdam
  vacature geplaatst op 22 Apr 2012 door International Union for Conservation of Nature - Nederlands Comité


    

   
   

   vacatures plaatsen

   
   plaats/wijzig een vacature
   wachtwoord kwijt?
   

   adverteren

   
   

  MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart   

   prijzen per maand

   
  1 vacature   - 300 euro
  2 vacatures - 400 euro
  3 vacatures - 500 euro
   
   stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
   
  e-mailadres:

  © 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl