reactietermijn vacature verstreken - Medior specialist / adviseur bodem
Arcadis
Algemeen
ARCADIS is het grootste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van Nederland. Met 2400 medewerkers in Nederland, en 19000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu en ruimte, water en gebouwen. Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. ARCADIS is een bedrijf om trots op te zijn.

Nederland verandert. Continu. Waar het gebruik van de ruimte verandert, is ARCADIS actief. We werken aan de ruimte om te wonen, werken, reizen en ontspannen. Zo is de divisie Milieu & Ruimte betrokken bij de ontwikkeling en herstructurering van woonwijken, bedrijventerreinen en industriële locaties, infrastructuur, natuur- en recreatiegebieden. We spelen in op maatschappelijke behoeften en de eisen van de tijd. Vertalen die naar duurzame ruimtelijke en milieuoplossingen. Helpen die ook realiseren. Zoeken naar balans: ruimte voor ontwikkeling en zorg voor de kwaliteit van onze leefomgeving.

Binnen de marktgroep Milieu houdt de adviesgroep Bodem & Ondergrond (circa 100 medewerkers) zich bezig met grote integrale en maatschappelijk relevante projecten waarbij veel (technische) disciplines betrokken zijn. We leveren onze diensten bij zowel industrie als overheid. ARCADIS behoort wereldwijd tot de top 3 op bodemgebied. Dit door middel van innovatieve (totaal) oplossingen voor de klant. Een goed voorbeeld hiervan is ons GRiP® programma (gegarandeerde bodemsanering).

Functieomschrijving
We zoeken een medior specialist / adviseur bodem voor ons kantoor in Rotterdam. Het team bestaat uit circa 15 personen, onder te verdelen in milieutechnici (milieukundig veldwerk), milieukundig begeleiders, adviseurs, specialisten en projectleiders. Binnen het team wordt er veel werk verricht voor opdrachtgevers uit de olie- en gasindustrie.

Als medior specialist / adviseur bodem kom je te werken in een werkomgeving die gevormd wordt door een leuke en hechte club van gekwalificeerde, gedreven professionals die, vanuit zowel de inhoud als het onderliggende proces, interessante projecten uitvoeren. Je bent vooral specialist en daardoor (mede) verantwoordelijk voor de inhoud van diverse soorten (water)bodemonderzoeken.

Je werkzaamheden bestaan uit het organiseren van projecten (aansturing veld- en laboratoriumonderzoek, het schrijven van rapportages en offertes, bijdrage leveren aan saneringsonderzoeken en -plannen). In het dagelijks werk wordt er gebruik gemaakt van de programma’s TerraIndex, Word en Excel. Je werkt onder begeleiding van ervaren specialisten en projectleiders, maar als je zelfstandig kunt en wilt werken dan krijg je hiervoor snel de kans. Doorgroei naar een senior functie is op termijn mogelijk. Daarbij beschik je over de kwaliteiten en vaardigheden om als (assistent-)projectleider te fungeren.


Wat vragen wij?
Je hebt een hbo-opleiding die geheel of gedeeltelijk bij het werkveld aansluit. Je hebt in het verleden praktische ervaring opgedaan op het gebied van milieukundig bodemonderzoek (veldwerkzaamheden). Je hebt minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de advieswereld. Je bent graag vernieuwend bezig en je kijkt verder dan de gebaande paden. Je bent in staat om beknopt, helder en duidelijk te rapporteren en beschikt uiteraard over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Kennis van bodemwet- en regelgeving (Wet Bodembescherming, Circulaire Bodemsanering, Besluit Bodemkwaliteit) is belangrijk. 

Ervaring in de chemie, olie-en gasindustrie is een pre, evenals kennis van GIS en ArcView. Een klantgerichte instelling is onontbeerlijk. Zakelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent in bezit van rijbewijs B. VCA-VOL is een pre (anders bereidheid om dit te halen). Er wordt van jou een pro- actieve houding verwacht met betrekking tot health & safety aspecten en je bent in staat om anderen daarop aan te spreken.

Wat bieden wij?
Een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met divers talent binnen verschillende (technische) disciplines. Wij geloven dat werken in gemengde teams leidt tot meer uitwisseling van kennis, ideeën en ervaringen en resulteert in een succesvolle organisatie. We zijn praktisch, zakelijk, wendbaar en ondernemend. Onze projecten zijn vaak van groot maatschappelijk belang. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit zijn voor ons de leidraad. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je met name goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Er is volop ruimte voor vernieuwende ideeën.


Reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, recruiter, via telefoonnummer 06-27060697 of via silke.wekema@arcadis.nl. Solliciteren alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan de website van Arcadis, niet via de e-mail.
Detacherings- , werving- en selectiebureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 28 Apr 2012 door Arcadis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl