reactietermijn vacature verstreken - Biologisch onderzoeksmedewerker
Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek

Het NIOZ is het Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek. Het instituut maakt deel uit van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Er werken zon 350 wetenschappers, laboratorium medewerkers, technici, bemanningsleden en ondersteunende medewerkers.

Het NIOZ heeft tal van faciliteiten, waar ook andere onderzoekers uit binnen- en buitenland gebruik van kunnen maken. Onze onderzoeksschepen varen over de hele wereld, de laboratoria worden voor uiteenlopend onderzoek gebruikt en de vaak zelf ontwikkelde gespecialiseerde onderzoeksapparatuur wordt ingezet op extreme plaatsen, zoals de bodem van de diepzee. Het NIOZ heeft vestigingen op Texel en in Yerseke. De standplaats voor deze posities is Yerseke (Zeeland)

De Monitor Taakgroep vindt op basis van externe financiering toegepast onderzoek plaats, veelal in samenwerking met Rijkswaterstaat. Het onderzoek richt zich vooral op de aanwezigheid van macrofauna (in het sediment wonende schelp- en schaaldieren, wormen) in de waterbekkens van Zuidwest Nederland en in de Noordzee.

Voor onderzoek aan bodemdieren zoekt de Monitor Taakgroep van het NIOZ Yerseke

BIOLOGISCH ONDERZOEKSMEDEWERKERS (2)

Vacaturenummer 2012-037

Functieomschrijving:

De aan te stellen onderzoekersmedewerker krijgt als kerntaak om bodemdieren monsters uitte zoeken en zo mogelijk de gevonden soorten te onderscheiden op groepsniveau. Eventueel zal de aan te stellen onderzoekersmedewerker ook mee doen aan de bemonstering van die organismen. De Monitor Taakgroep biedt een stimulerende omgeving, waarin onderzoekers en onderzoek medewerkers nauw samenwerken bij het voorbereiden en uitvoeren van de monitor projecten. Naast het labwerk waarbij gewerkt wordt aan het onder de binoculair uitzoeken en determineren van de bodemdieren wordt van de onderzoek medewerker verwacht dat hij/zij volledig inzetbaar is voor het veldwerk

Functie-eisen:

Een MBO opleiding in een relevante richting (biologisch of aquatisch) en/of een uitgesproken belangstelling voor het zeeleven en de bodemdieren in het bijzonder. U kunt zelfstandig en nauwkeurig (volgens ISO-normen) werken.

We bieden:

De aanstelling is een voltijdse (1.0 fte) tijdelijke aanstelling voor een periode van vier maanden. Aanvang zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het salaris bij een fulltime aanstelling maximaal 2320,- bruto per maand (schaal 5 CAO-onderzoeksinstellingen), exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Inlichtingen:

Voor nadere inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen met Prof. Dr. Herman Hummel, tel. 0113-577484 of Dr. V. Escaravage, tel. 0113-577367. Verzoeken om inlichtingen per e-mail kunt u richten aan vincent.escaravage@nioz.nl

Informatie over het instituut kunt u vinden via www.nioz.nl.

Procedure:

De sluitingsdatum is 15 mei 2012. De selectie start onmiddellijk. Stuur uw motivatie (met vacaturenummer) en Curriculum Vitae naar NIOZ Yerseke, t.a.v. receptie, Postbus 140, 4400 AC te Yerseke of bij voorkeur per email naar receptie-ceme.yerseke@nioz.nl

vacature geplaatst op 30 Apr 2012 door Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl