reactietermijn vacature verstreken - Ervaren Consultant Environmental Management
Tebodin


Jij weet als geen ander hoe Milieumanagement leeft binnen de industrie en overheid. Op het gebied van Milieu kun jij onze klanten adviseren over alles wat leeft op dit gebied, zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat over een vergunningstraject of over een stuk compliance; jij weet wat onze klanten nodig hebben. Je kent de wetgeving en weet hoe veiligheid en sustainabilty in dit geheel passen. Samenwerken met engineering afdelingen en de klant is voor jou een logische stap in dit proces. Het maakt niet uit in welke fase een project zich bevind, jij bent de degeen die er voor zorgt dat Milieu voorop staat!

Jouw nieuwe baan Je werkt op de afdeling Environmental Management. Deze adviesgroep bestaat uit enthousiaste en ambitieuze medewerkers en adviseert opdrachtgevers, meestal in de chemische industrie en overheid, op het gebied van Milieumanagement. Naast de advisering ben je ook betrokken bij de uitvoering. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie zoals Safety maar ook Engineering. Je werkt dus multidisciplinair maar daarnaast geeft de functie ook veel zelfstandigheid. Zo ben je in staat je projecten zelfstandig te trekken en je eigen klantenkring op en uit te bouwen.

Functie-eisen:†

Wat heb jij te bieden?Je hebt bij ervaring met Milieu en Sustainabilty. Bij voorkeur ben je ook bekend met alle geldende richtlijnen binnen het Milieu werkveld zoals de Wabo en de Waterwet. Je kunt prima omgaan met de stress die opdrachten soms opleveren en zelfs onder druk blijf je klantgericht: voor je opdrachtgevers wil je altijd het beste resultaat behalen. Je weet hoe je je eigen werk en dat van anderen moet organiseren. Verder: † †

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding (minimaal HBO niveau
  • Minstens vijf jaar werkervaring
  • Je praat en schrijft net zo gemakkelijk in het Nederlands als in het Engels
Over Koninklijke BAM Groep nv:†

Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw, Vastgoed, Infra, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, alsmede Consultancy en Engineering. Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan dertig landen.

Bedrijfsactiviteiten:†

Tebodin is een onafhankelijk en internationaal opererend advies- en ingenieursbureau met deskundigheid op vele technische vakgebieden. Met 2.600 medewerkers zijn wij vanuit 50 kantoren in 20 landen actief in grote en kleine projecten, enkelvoudig of multidisciplinair, in vrijwel alle industriŽle sectoren en marktgebieden, waaronder olie en gas, chemie, farmacie, voedingsmiddelen, vastgoed, auto-industrie, milieu en energie. Daarnaast zijn ook overheden belangrijke opdrachtgevers.

vacature geplaatst op 02 May 2012 door Tebodin


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl