Reactietermijn vacature verstreken - Projectleider bodemsaneringsprojecten
Tauw
Je werkomgeving
Bij Tauw kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt Tauw je de mogelijkheden en de ruimte.
Voor de afdeling Bodem van onze vestiging in Eindhoven zijn we op zoek naar een projectleider bodemsaneringsprojecten, die zich in een sterk concurrerende markt staande weet te houden. Gezien de aanpak van spoedlocaties wordt de komende jaren door de overheid nog gestuurd op het wegnemen van risicoís en daarom gestuurd op het saneren van voornamelijk bedrijfslocaties. Tauw wil hierin een grotere rol gaan spelen en om ook in de toekomst mee kunnen bewegen met de veranderende markt heeft Tauw een bodemvisie ontwikkeld.

Je rol
Je geeft leiding aan het huidige uitvoeringsteam van toezichthouders. Je versterkt het team inhoudelijk en je hebt een stimulerende rol in de samenwerking tussen de uitvoeringsteams van de afdelingen Bodem & Water en Civiel.
Als projectleider bodemsaneringsprojecten ben je mede verantwoordelijk voor de acquisitie van bodemsaneringsprojecten. Je weet je technische kennis uitstekend te combineren met je commerciŽle vaardigheden en je gaat graag de markt op. Naar verwachting zal na enkele jaren de bodemsaneringsmarkt af gaan nemen en om mee te bewegen met de veranderende markt zal ook jouw rol veranderen. Je zult als projectleider participeren in projecten die steeds meer een integraal karakter krijgen om zodoende mee te groeien in de bodemvisie.

Je profiel
Je hebt een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding en je hebt kennis van RAW-bestekken, UAV en UAV-GC en kennis op het gebied van BUS en saneringsplannen. Je bent een projectleider conform de SIKB BRL 6000 VKB-protocollen 6001 en 6002.
Verder heb je ervaring met het uitvoeren van grote complexe conventionele bodemsaneringen met verschillende partijen en belangen, met het uitvoeren van bodemsaneringen met complexe verontreinigingen en met bestekken en besteksadministratie. Je bent gewend om in korte tijd tot oplossingen voor uitvoeringsproblemen te komen en je kunt zowel met opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven als opdrachtgevers vanuit de overheden omgaan. Een groot netwerk is een pre.

Join our professional playground?
Spreekt de rol van projectleider bodemsaneringsprojecten jou aan? Vul het sollicitatieformulier in. Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Femke Henderson, groepshoofd Bodem, T +31 40 23 25 53 1 of +31 61 58 70 49 5.
vacature geplaatst op 09 May 2012 door Tauw


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl