Reactietermijn vacature verstreken - Senior coördinator evenementen
Naturalis


Senior coördinator evenementen. Betreft sales van de evenementen.

De afdeling marketing, communicatie en sales is medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van activiteiten gericht op het genereren van inkomsten en het verhogen van de bezoekersaantallen. Van het totaal aantal bezoekers van het museum komen er ongeveer 60.000 in combinatie met een (school)arrangement of evenement. Deze activiteiten worden georganiseerd door de afdeling evenementen, bestaande uit een team van professionele medewerkers die zich voornamelijk bezig houden met de verkoop, organisatie en begeleiding van deze activiteiten. De werkzaamheden binnen de afdeling zijn verschillend.

Als senior coördinator evenementen (36 uur/ week) ben je verantwoordelijk voor:

  • Het genereren van inkomsten uit commerciële verhuur van zalen van Naturalis en arrangementen
  • De dagelijkse aansturing van het team, bestaande uit 2 reserveringsmedewerkers en stagiaires.
  • Het opstellen van het salesplan voor 2013.
  • Klantgerichte afhandeling van evenementen en arrangementen ((bedrijfs)evenementen, congressen, groepsbezoeken, kinderpartijtjes, barbecues, symposia en overige bijeenkomsten).
  • Samenwerken (communicatie en overleggen) met andere ter zake doende afdelingen (o.a. bewaking, financiële administratie, educatieve afdeling, marketing en communicatie).
  • Overleg en (prijs)afspraken met de externe cateraar.
  • Applicatiebeheerder van het reserveringssysteem Full House en het telefoonsysteem AgenTel.

 

Overige werkzaamheden:

  • Administratieve werkzaamheden, zoals het in stand houden van een goed werkende administratieve organisatie binnen de afdeling en bijhouden van de (financiële) administratie.
  • Op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen het museum (tentoonstellingen, veranderingen in tentoongestelde  objecten, evenementen, nieuwe projecten e.d.)

 De werkzaamheden vinden veelal doordeweeks plaats, maar kunnen ook in het weekend of ’s avonds zijn.

 

Het profiel

Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring met het schrijven en uitvoeren van salesplannen en het inboeken van locaties, en/of het organiseren van congressen in de zakelijke markt. Minimaal HBO niveau (voorkeur Hotelschool, NHTV, Vrijetijds- of eventmanagement). Leidinggevende kwaliteiten/richtinggevend vermogen. Kennis van het reserveringssysteem Full House is absoluut een pre. Je beschikt over een klantvriendelijke en representatieve uitstraling, je bent klantgericht, accuraat, communicatief, flexibel en stressbestendig.

Het aanbod

Een functie in een boeiende organisatie. Een salaris van maximaal €2986,- bruto per maand (schaal 8 CAO VRM) bij een 36-urige werkweek. De aanstelling is tijdelijk, voor maximaal 5,5 maanden van 15 juli t/m 31 december. De aanstelling geschiedt op uitzendbasis via een payroll organisatie.

 

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met mevrouw Vanessa Neuerburg, senior coördinator evenementen, telefoon 071-56 87 700 (niet bereikbaar tussen 7 tot 27 mei. Gedurende deze periode kunt u contact opnemen met Lidewij van Valkenhoef, hoofd marketing, communicatie en sales) en voor procedurele informatie met afdeling P&O, telefoon 071-56 87 664 / 071-56 87 677. Stuur je schriftelijke sollicitatie met duidelijke motivatie en waaruit de gevraagde kwaliteiten aantoonbaar blijken vóór 31 mei 2012 aan: NCB Naturalis, t.a.v. afdeling Personeel en Organisatie, Postbus 9517, 2300 RA Leiden of e-mail naar: Sollicitaties@ncbnaturalis.nl.

vacature geplaatst op 16 May 2012 door Naturalis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl