Reactietermijn vacature verstreken - Projectmanager Infra Nuon Warmte
Nuon

Binnen Nuon voorziet de Business Unit Heat een groeiend aantal bedrijven en particulieren van duurzame warmte én koude. Door bijvoorbeeld industriële restwarmte en lokale koudebronnen, zoals meren, te benutten, profiteren onze klanten van maximaal comfort en leveren we een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Onze organisatie realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke energie te voorzien.

Voor Nuon Heat zoeken wij momenteel een Project Manager Infra

Wat ga je doen?

De regio Rotterdam is een sterke groei regio voor Nuon. In snel tempo realiseert Nuon hier de aanleg van compleet nieuw warmte distributienetten in een druk bebouwde omgeving met veel belang hebbenden en obstakels. Jij als Projectmanager realiseert alle werkzaamheden die deel uitmaken van een project en je geeft sturing aan alle personen in het projectteam die bij een project betrokken zijn (Engineers, werkvoorbereiders, opzichters). Daarnaast onderhoud je contact met alle extern betrokken partijen zoals de deelgemeentes, aannemers en belangengroepen en organiseer je overleg en bijeenkomsten. Deze zit jezelf voor. Uiteindelijk zorg je ervoor dat wordt voldaan aan de met de opdrachtgevers overeengekomen projectdoelstelling en ben jij eindverantwoordelijk voor alle Budget, Planning, Kwaliteit en Communicatieaspecten van het project.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Projectplan: je stelt een projectplan op bestaande uit: projectorganisatie, rapportage, projectstructuren zodat voortgang gemeten kan worden en tijdplanning. Ook stel je een communicatieplan, kwaliteitsplan, capaciteitsplan en risicomanagementplan op.
 • Projectmanagement: Je realiseert de uitvoering van het project. Je plant, organiseert, coördineert en rapporteert de voortgang van toegewezen projecten. Je managet de verwachtingen van stakeholders, zodanig dat de projectdoelstellingen en -resultaten worden behaald, binnen de overeengekomen kwaliteit standaarden, tijdplanning en budgetten.
 • Projectafsluiting: Je sluit de opgeleverde projecten af, draagt de projectresultaten, inclusief een set aan documentatie over aan de beheer en / of lijnorganisatie, teneinde deze in staat te stellen de resultaten te implementeren. Daarnaast leg je leerpunten vast in een projectevaluatie, om zo de efficiency en de kwaliteit van toekomstige projecten te verbeteren.
 • Contractvorming: Je stuurt het proces voor eventuele aanbestedingen en in samenwerking met inkoop begeleid je het contracteringsproces naar externe partijen.
 • Veiligheid, Arbo en Milieu: je voert de activiteiten op het gebied van Arbo- en Milieuzorg uit en verricht werkzaamheden binnen de veiligheidsvoorschriften, rekeninghoudend met het Arbo/Milieubeleid van de organisatie, gericht op optimale arbeidsomstandigheden.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een afgerond HBO opleiding, bij voorkeur met een technische achtergrond.
 • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring als projectleider binnen de infra techniek, weg- en waterbouw of warmte/koude aanleg.
 • Je hebt goede inhoudelijke kennis op het gebied van infratechniek, bij voorkeur stalen leidingtechniek
 • Als je een IPMA D certificering hebt, is dit een pré.
 • Je bent in staat om een projectteam aan te sturen van 1-5 medewerkers
 • Je hebt ervaring in projecten met een Projectbudget van minimaal EUR 0,5 mln
 • Je hebt bewezen ervaring in het communiceren met externe stakeholders

Waar werk je?

De standplaats van deze functie is Rotterdam

Wat kunnen wij je bieden?

Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ruim 2,3 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, energiegerelateerde producten, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van Vattenfall.

Nuon biedt je een snel evoluerende werkomgeving en de kans om met grote inhoudelijke betrokkenheid te opereren. Bovendien lever je een bijdrage aan duurzame projecten met grote maatschappelijke én financiële belangen, want je bent mede verantwoordelijk voor de prestaties van een bedrijf met een omzet van 170 mln.

 • Een internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden binnen diverse vakgebieden en de vrijheid om je eigen loopbaan vorm te geven.
 • We kennen een goed secundair pakket, waaronder een collectieve ziektekosten verzekering; goede pensioen regeling; levensloop; winstdeling; reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
 • Nuon kent flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je onder andere je vakantiedagen kan aan- en verkopen

Solliciteren?

Voor mee informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jasper Aagten, Recruiter via 06 119 10 362. Direct solliciteren, kan natuurlijk ook!.

vacature geplaatst op 17 May 2012 door Nuon


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl