Reactietermijn vacature verstreken - Ervaren Dierverzorger (m/v)
Stichting AAP


Bij stichting AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse apen en kleine tot middelgrote zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door enerzijds dieren op te vangen, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of gewoonweg particulieren. Voor de meeste dieren zoeken we wereldwijd een geschikt herplaatsadres in reservaten, dierentuinen dan wel onze eigen permanente opvang in Zuid-Spanje.

Anderzijds werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblematiek door actief invloed uit te oefenen via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in zowel Nederland als in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is tevens een internationaal gezaghebbend kenniscentrum.

Wij hebben zo'n 70 mensen in (loon)dienst en een zelfde aantal vrijwilligers, gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere. Nergens kun je zo direct het resultaat van je werk zien: elk dier dat we op ons terrein onder onze hoede nemen, knapt op. Je komt terecht in een hechte professionele groep collega’s: van dierenverzorger tot fondsenwerver, allemaal met hetzelfde ideële doel.

Voor het Cluster Opvang en Rehabilitatie zijn wij voor de Quarantaine op zoek naar een

Ervaren Dierverzorger
(24 per week)

Jouw rol
Als Ervaren Dierverzorger ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de zoogdieren incl. primaten of chimpansees. In de praktijk zullen je werkzaamheden voor een groot gedeelte bestaan uit schoonmaken, voeren, observeren, het geven van gedragsverrijking en assisteren bij het rehabiliteren van de dieren. Je werk in een team van een aantal ervaren dierverzorgers volgens een vaste werkwijze en een hands-off protocol. Afhankelijk van de afdeling waarop je komt te werken, kan het zijn dat je een aantal (buitenlandse) vrijwilligers/stagiaires aanstuurt en begeleidt. Verder horen een aantal administratieve taken tot je pakket. Je maakt onderdeel uit van een team, kan goed samenwerken en bent flexibel genoeg om zaterdag of zondag te werken. Je wordt aangestuurd door de teamleider van de afdeling.

Jouw bagage
Affiniteit met de doelstellingen van AAP * relevante 3 jarige MBO-opleiding dierenverzorging of minimaal 3 jaar ervaring met exoten * ervaring met het verzorgen van exoten, soortenkennis van primaten is een pre * in goede fysieke conditie * bereid in het weekend te werken * zelfstandig werken, maar ook in bezit van de nodige teamgeest * toont initiatief en bent stressbestendig * discipline om te werken met protocollen * bereid kennis en informatie te delen * goede mondelinge en schriftelijke Engelse uitdrukkingsvaardigheid * in staat met relevante computerprogramma's te werken (Outlook, Word, Excel etc.).

Ons aanbod
We bieden je een zeer uitdagende job met veel eigen verantwoordelijkheid in een open, professionele en internationale organisatie in een natuurlijke omgeving waar dier en mens centraal staan. Je aanvangssalaris bedraagt € 1004,- bruto per maand (o.b.v. 24 uur), waarbij het mogelijk is om jaarlijks door te groeien.


Meer weten of direct solliciteren?
Bel voor meer informatie met Carolien Grim, teamleider Quarantaine tel. nummer (036) 523 87 87. Check onze site voor meer informatie: www.aap.nl.

Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 19 juni a.s. onder vermelding van nummer 2012-06-OREDVQ bij voorkeur per mail naar werken.bij@aap.nl of per post naar Stichting AAP, Kemphaanpad 1 Postbus 50313, 1305 AH Almere, t.a.v. Elly Koppers, Coördinator Personeelszaken.

Het maken van een praktijkgerichte opdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
vacature geplaatst op 19 May 2012 door Stichting AAP


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl