reactietermijn vacature verstreken - Senior projectleider milieu-effectrapportage
Grontmij Nederland B.V.

Grontmij zoekt voor het team regionale planning & leisure een senior projectleider milieueffectrapportage (40 uur per week).

Wat ga je doen?
Als senior projectleider/adviseur werk je zelfstandig en in teamverband aan milieueffectrapportages en alternatievenstudies. Ook ben je betrokken bij uiteenlopende opdrachten op het terrein van de ruimtelijke ordening en regionale gebiedsontwikkeling. Je bent goed geďnformeerd over actuele ontwikkelingen in het vakgebied en de relevante wet- en regelgeving, beschikt over een goed netwerk en je ziet innovatie als kans. Je bent dé gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Je kunt hen op basis van visie, onderzoeken en rapportages integrale oplossingen voorleggen en je hebt flair en overtuigingskracht om vervolgtrajecten te initiëren. Als projectleider stuur je niet alleen op projectmatige beheersfactoren zoals tijd, geld en kwaliteit maar snap je ook hoe je proactief een adviesproces inricht en welke belangen binnen de organisatie van de opdrachtgever een belangrijke impact op de uitvoering van de werkzaamheden hebben. Met jouw kennis en professionalisme weet je huidige opdrachtgevers blijvend te binden en toekomstige opdrachtgevers te overtuigen een langdurige relatie met Grontmij aan te gaan.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een relevante universitaire opleiding of een hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de milieukunde.
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring als projectleider/adviseur voor milieueffectrapportages, bij voorkeur opgedaan bij een adviesbureau.
  • Ervaring met projecten gerelateerd aan rivierverruiming en waterkeringen is absoluut een pré.
  • Binnen het vakgebied geniet je in de markt brede erkenning als expert. Vanuit die hoedanigheid beschik je over een commercieel interessant netwerk.
  • Je bent een gedreven teamplayer en je neemt je verantwoordelijkheid voor samenwerking met andere adviesgroepen. Je bent een kei in acquisitie en relatiebeheer en je beschikt over goede adviesvaardigheden.

Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Werken bij Grontmij doe je in een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdelen hoog in het vaandel staat. Parttime werken en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden.

Geďnteresseerd?
Inhoudelijke informatie kun je krijgen bij Rob van Roosmalen, teamleider Regionale Planning & Leisure, telefoon 040-2654260, e-mail rob.vanroosmalen@grontmij.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Mark Wybenga, Recruiter, telefoon 030-2207358, e-mail: recruitment.nl@grontmij.nl.
Reageren


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 30 May 2012 door Grontmij


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl