reactietermijn vacature verstreken - Junior Account Manager duurzame energie
Triodos Investment ManagementTriodos Investment Management is onderdeel van de zelfstandige Triodos Bank met vestigingen in Nederland, BelgiŽ, UK, Spanje en Duitsland. Triodos Investment Management ontwikkelt, beheert en verkoopt wereldwijd Triodos beleggingsfondsen in het snelgroeiende segment van duurzaam beleggen. Wij beheren fondsen op het gebied van duurzame energie, microfinanciering, vastgoed, cultuur en socially responsible investing voor zowel de retail markt als de institutionele markt. Het totaal beheerd vermogen is 2.1 miljard euro, verdeeld over 40 landen wereldwijd.De business line Energy & Climate beheert zowel institutionele als retail fondsen, die met equity, mezzanine financiering en kredieten meer dan 300 duurzame energie projecten in Europa financieren. De kredietfinanciering aan duurzame energie projecten in Nederland wordt verzorgd door het team Energy & Climate Nederland met middelen vanuit Triodos Groenfonds en Triodos Bank. De focus ligt daarbij op wind, zon, biomassa, warmte koude opslag en energiebesparing.Door de toename van activiteiten heeft de afdeling voor een ondernemende, startende persoon een vacature voor eenJUNIOR ACCOUNTMANAGER DUURAME ENERGIE (32-40 UUR)De junior Account manager is lid van het team Energy & Climate Nederland en rapporteert aan de teammanager, die tevens fondsmanager van Triodos Groenfonds is. Hij/zij draagt bij aan het beheer, de groei en de ontwikkeling van de duurzame energie kredietportefeuille van het Groenfonds en van Triodos Bank Nederland.


Uw taken:

 • Het ondersteunen van de (senior) account managers en de fondsmanager bij het beheer van bestaande kredietrelaties en het werven, (integraal) adviseren en verder uitbouwen van nieuwe kredietrelaties.
 • Risicotechnisch en financieel analyseren en uitwerken van kredietvoorstellen.
 • Ondersteuning bij het due diligence proces van nieuwe financieringen en het samenwerken met (externe) adviseurs.
 • Het ondersteunen van de (senior) Account managers bij de periodieke revisie van complexere financieringen.
 • Het uitvoeren van marktanalyses ten behoeve van de ontwikkeling van de strategie en business development van de afdeling.
 • In kaart brengen van juridische en financiŽle risico-aspecten van bestaande en nieuwe marktsectoren.
 • Signaleren en tijdig reageren/acteren op ontwikkelingen in de Nederlandse markt voor duurzame energie.


Uw profiel:

 • Affiniteit met de missie van Triodos Bank.
 • Een afgeronde financieel, economische universitaire opleiding
 • Duidelijke affiniteit met en kennis van bancaire financiering en projectfinanciering
 • Affiniteit met de (duurzame) energie markt en bij voorkeur enige kennis van hoe deze industrie werkt
 • Goede analytische en communicatieve vaardigheden;
 • CommerciŽle instelling, met doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid
 • Collegiale instelling


Locatie

Het team is werkzaam vanuit ons kantoor in Zeist.


Werken bij Triodos Bank

Werken bij Triodos Bank biedt u de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Binnen de bank is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Er heerst een informele en transparante werkcultuur. Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een groeiende organisatie waar ruimte is voor eigen ideeŽn en initiatief.Meer informatie over de activiteiten van Energy & Climate, Triodos Investment Management is beschikbaar op www.triodos.nl .


Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Itske Lulof, fonds manager Groenfonds e-mail itske.lulof@triodos.nl of +31 (0) 30 694 2476.Uw schriftelijke reactie met CV kunt u tot 13 juni 2012 sturen naar Triodos Bank, afdeling Human Resources, t.a.v. Dorette Hollestelle-Geesink, e-mail solliciteren@triodos.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 05 Jun 2012 door Triodos Bank


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl