reactietermijn vacature verstreken - Afstudeeropdracht energieverbruik asfaltcentrales
BAM Wegen bv


Werkzaamheden:
Toegevoegde waarde BAM Wegen:
BAM Wegen wordt als grote aannemer in de wegenbouw dagelijks geconfronteerd met het hoge energieverbruik tijdens het productieproces van asfalt. Vanuit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen streeft BAM Wegen ernaar asfalt op een zo duurzaam en efficiŽnt mogelijke manier te kunnen produceren. Het project maakt het mogelijk een weloverwogen keuze te maken voor een onderzochte technologische ontwikkeling ter verlaging van het energieverbruik tijdens asfaltproductie. Bovendien zal het project mogelijk bijdragen aan een verbetering van de concurrentiepositie van BAM Wegen.

Functie-eisen:

Het profiel:
BAM Wegen is voor deze opdracht op zoek naar een afstudeerder van een Technische Universiteit. Deze afstudeerder dient te voldoen aan het volgende profiel: †
  • Ondernemend en zelfstandig: de afstudeerder maakt zijn/haar eigen onderzoek met ondersteuning van een coach die bij BAM Wegen werkzaam is;
  • Circa zes maanden beschikbaar om onderzoek voor BAM Wegen te verrichten;
  • Affiniteit met de business rondom asfalt en wegenbouw.

De afstudeeropdracht wordt fulltime uitgevoerd in het hoofdkantoor van BAM Wegen te Utrecht.

Over Koninklijke BAM Groep nv:

Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw, Vastgoed, Infra, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, alsmede Consultancy en Engineering. Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan dertig landen.

Bedrijfsactiviteiten:

BAM Wegen is onderdeel van Koninklijke BAM Groep. De kernactiviteiten van BAM Wegen zijn ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van verkeersinfrastructuur, grond-, riool- en milieuwerkzaamheden, geluidsreductie en gebiedsontwikkeling. BAM Wegen telt ongeveer 1.700 medewerkers, die in Nederland jaarlijks circa 2.500 projecten realiseren. De werkmaatschappij telt zeven regiokantoren en elf gespecialiseerde dochterondernemingen die onder meer actief zijn op het terrein van geluidsschermen, milieutechnieken, groenvoorzieningen, sportvelden, machinaal straten, betonverhardingen, (tijdelijke) verkeersmaatregelen en geleiderail. BAM Wegen is een organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen, sterke accenten op ondernemerschap en een open communicatie. Plezierig samenwerken en respect voor elkaar zijn typerende aspecten van onze bedrijfscultuur.

vacature geplaatst op 14 Jun 2012 door BAM Wegen bv


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl