reactietermijn vacature verstreken - Projectleider waterzuiveringsprojecten
TauwJe werkomgeving
Bij Tauw kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt Tauw je de mogelijkheden en de ruimte. Tauw staat met haar fundament in het water en draagt mede zorg voor de waterkwaliteit, waterveiligheid en de waterbeheersing binnen Nederland. Binnen Tauw is de sector Waterbouw landelijk vertegenwoordigd en voor de adviesgroep Waterbehandeling van de vestiging Deventer zoeken wij een projectleider waterzuiveringsprojecten.

Je rol
Je bent een omgevingsbewuste technicus die sturing geeft aan complexe zuiveringstechnische projecten. Je hebt een adviserende rol bij opdrachtgevers en een inhoudelijke rol in onder andere D&C contracten bij aannemerscombinaties. Je bent het aanspreekpunt voor dit soort projecten binnen Tauw en je speelt een belangrijke rol in de markt voor zuiveringstechnische projecten in Nederland. Je stimuleert en coördineert commerciële activiteiten, je houdt je bezig met markt-, product- en kennisontwikkeling en je versterkt de inhoudelijke kennis binnen de groep Waterbehandeling. Verder help je mee aan het realiseren van de ambities van de adviesgroep om tot een erkende speler uit te groeien op het gebied van D&C-contracten met de aannemerij, maar ook op het gebied van (schets/voor)ontwerpen voor de overheden. BIM, 3D-modelleren en Systems Engineering zijn hierbij sleutelbegrippen.

Je profiel
Je hebt een afgeronde opleiding Civiele Techniek op hbo- of wo-niveau en je bent zeer ervaren in het sturen van processen binnen omvangrijke en complexe zuiveringstechnische projecten. Je bent vertrouwd met RWZI-bouwprojecten en je kent het speelveld. Daarnaast heb je oog voor nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied.

Join our professional playground?
Spreekt de rol van projectleider waterzuiveringsprojecten jou aan? Vul het sollicitatieformulier in. Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Peter van der Pijl, groepshoofd Waterbehandeling, T +31 57 06 99 86 0 of +31 61 02 47 35 1.
vacature geplaatst op 18 Jun 2012 door Tauw


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl